Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Anthony Joshua vs Tyson Fury – Största fighten i engelsk historia

Världsmästarna Anthony Joshua och Tyson Fury möts i en match där vinnaren tar allt. Matchen är hittills bekräftad men inget datum är spikat. Detta blir den första av två matcher mellan boxarna under 2021. Enligt rykten kommer matchen att äga rum under juni eller juli. Så vårt speltips för Anthony Joshua vs Tyson Fury odds.
Vid 2.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 25kr
Anthony Joshua - Tyson Fury
Juli 31,2021
Ej bestämt

Bild: Getty Images

Nyheter

25 maj 2021: Matchen mellan Anthony Joshua och Tyson Fury har skjutits upp på grund av att Tyson Fury måste möta Deontay Wilder en tredje och sista gång 24 juli. Tyson Fury vs Deontay Wilder odds och speltips är tillgängligt nu!

UPPDATERING: Första matchen har fått ett datum: 14 augusti i Saudiarabien, det vill säga om Fury skriver på kontraktet.

  • Anthony Joshua Vinnare : LEOVEGAS Odds 2.50 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Tyson Fury Vinnare : LEOVEGAS Odds 1.55 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolag med bra odds

Tid och streamingtjänst för livestream för Anthony Joshua – Tyson Fury har ännu inte bekräftats.

Boxarnas form

Anthony Joshua

Anthony ”AJ” Joshua är bland de vassaste boxarna i modern historia. Han är extremt tekniskt, har grym kondition och är ruggigt stark. Det är just dessa tre fördelar han måste fokusera på om han ska lyckas klå The Gypsy King. Joshua tog tillbaka bältet från Andy Ruiz Jr efter en förlust och därefter besegrade bulgaren Kubrat Pulev med råge. Den unge britten från Watford har ett matchfacit på 24 vinster (22 KO) och en förlust inför mötet mot Fury. 92% av hans vinster har varit genom knockout, något vi hoppas han kan leverera även denna match.

Tyson Fury

Tyson ”The Gypsy King” Fury har haft en minst sagt krokig bakgrund. Efter sin succé under 2015 gick han in i väggen och gick upp till nästan 160 kg. Men efter hårt arbete kom han tillbaka och dominerade boxningsscenen. Han krossade världsmästaren Deontay Wilder och lyckades besegra svensken Otto Wallin på håret. Furys längdfördel och annorlunda fightstil kan bli till hans fördel i mötet mot Joshua. Inför den kommande matchen har han ett matchfacit på 30 vinster (21 KO) och noll förluster.

SVENSKA NYHETER: Otto Wallin närmar sig VM-matcher efter en magisk vinst mot amerikanen Dominic Breazeale. Wallin kan stå näst på tur att få utmana för ett bälte.

Knockout eller förlust

Om Anthony Joshua ska lyckas besegra Tyson Fury måste det ske via knockout. Annars finns en stor risk att matchen går till domslut där Tyson Fury vinner. Joshua har sina fyra bälten på spel: WBA, IBF, WBO och IBO. Fury har sitt WBC-bälte på spel. Vinnaren av de två tar hem alla bälten på spel! Det blir första gången som en boxare har alla VM-bälten sedan Lennox Lewis.

Även spelbolagen har svårt att välja vilka de ska favorisera, vilket är ovanligt för odds på boxning. Vanligtvis finns en tydlig favorit men här får man nästan gå på magkänsla.

Speltips: Joshua vinner på KO

Aldrig någonsin har boxningsvärlden varit så delad över vem som kommer att vinna. Vi ryggar matchens underdog denna gång. Anthony Joshua kommer med hjälp av sin teknik och boxnings-IQ hålla matchen vid liv tills han avslutar en utmattad Tyson Fury. Något som aldrig skett tidigare. Därför satsar vi på Anthony Joshua odds och vårt speltips blir att Joshua vinner på KO.

Satsa