Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ararat Armenia – AIK odds (9/7/19 16:00) - AIK går in i Champions League-kvalet

Man kan lugnt säga att AIK får en mjukstart i Champions League-kvalet när man ställs mot armeniska mästarna Ararat Armenia, som tillhör de lägst rankade lagen i hela turneringen.
ararat-aik
Ararat Armenia vs AIK
Juli 09,2019
16:00

Ararat Armenia grundades så sent som 2017 och vann som nykomling den armeniska ligan i våras. Laget består av, förutom en hel del inhemska spelare, bland annat en del ryska spelare samt två spelare från Elfenbenskusten. Några särskilt namnkunniga spelare är det dock inte.

Förra året gjorde AIK inte någon större insats i Europaspelet då man åkte ut redan i den andra kvalomgången av Europa League. Nu hoppas man givetvis gå längre och sedan Allsvenskan drog igång igen förra helgen har det sett hyfsat bra ut för AIK. 0-0 hemma mot serieledarna Malmö FF och i lördags blev det bortaseger mot Kalmar FF med 1-0.

AIK är såklart storfavoriter i den här matchen, då Ararat Armenia tillhör de sämsta lagen i den här kvalrundan. Dock gäller det för AIK att inte underskatta ett sådant här lag, för då kan det lätt bli att man får åka hem med ett mindre bra resultat. Det här är en match som AIK ska vinna och det känns också som att laget lär vara taggade att göra ett bra resultat här. Därför blir tipset att AIK vinner det här, även om det nog inte lär bli med några större siffror. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.68 gånger pengarna för AIK-seger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Ararat Armenia–AIK

Liga/turnering: Kval till Champions League

 

Tips: 2 Odds: 1.68 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Tisdag 9 juli 16:00

Satsa