Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Argentina vs Japan odds - Ska Japan upprepa succén från 2015?

Silvermedaljörerna från 2015, Japan, inleder mot Argentina på Parc des Princes i Paris. Japan är inte helt oväntat storfavoriter och allt annat än tre poäng för det japanska laget är en stor skräll.
Argentina-japan
Argentina vs Japan
June 10,2019
19:00

Argentina tog en av de sista platserna till den här VM-turneringen då man tog sig vidare via kval mot Panama. Laget gör också sitt första VM sedan 2007. Den gången åkte Argentina hem med noll poäng och 1-18 i målskillnad. Även då mötte man Japan i gruppspelet, en match som Japan vann med 1-0 efter mål på stopptid.

Ett lag som det inte snackats så mycket om inför den här turneringen är Japan, vilket är lite konstigt med tanke på att laget tog silver 2015 och guld 2011. Dock finns vissa frågetecken kring formen hos det japanska laget, då man bara vunnit en enda match under 2019. I genrepet förra veckan blev det 1-1 mot Spanien.

Det går inte att säga annat än att Japan är ett utpräglat mästerskapslag och det känns som att laget kommer att gå långt även i den här turneringen. Argentina får däremot vara glada om man över huvud taget tar någon poäng. Frågan är inte om Japan vinner utan med hur mycket. Det känns som att det japanska laget tar en tämligen komfortabel seger här. Tipset blir därför att Japan vinner med minst tre mål. Bäst odds för japansk seger med 2-0 i handikapp för Argentina finns hos Nordicbet som bjuder 1.79 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:
Sport: Fotboll
Match: Argentina–Japan
Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Japan vinner, handikapp 2-0 Odds: 1.79 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Måndag 10 juni 18:00

Satsa