Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Arsenal–Burnley odds (17/08/19 13:30) Hemmapremiär för Arsenal

Arsenal vann premiären borta mot Newcastle förra helgen med 1-0. Nu är det dags för hemmapremiär på Emirates där Burnley väntar. Ett lag som Gunners brukar ha lätt mot.
Arsenal–Burnley
Arsenal vs Burnley
August 17,2019
13:30

Även om det ”bara” blev 1-0 mot Newcastle i premiären var det ändå en viktig seger för Arsenal då det som bekant alltid är bra att få en bra start på säsongen. Målet gjordes inte helt oväntat av skyttekungen Pierre-Emerick Aubameyang, som även den här säsongen kommer att behöva leverera på topp om Arsenal ska slåss allra högst upp i tabellen.

Burnley inledde årets säsong på ett övertygande sätt när man slog Southampton hemma med 3-0 i premiären. Inför den här säsongen har laget tappat en del spelare, bland annat målvakten Tom Heaton som gått till storsatsande Aston Villa. Återstår att se hur laget klarar sig utan denne.

Arsenal såg som sagt bra ut i premiären mot Newcastle. Men, det gjorde även Burnley i sin premiär mot Southampton. Dock är såklart Arsenal storfavoriter i den här matchen, fattas bara annat. För hemmalaget kan det vara ett bra läge att få fart på målskyttet och det känns också som att det kommer bli en del mål.

Därför säger vi att Arsenal vinner med minst två mål här, det vill säga Arsenal vinner även om man startar på -1. Bäst odds för hemmaseger med -1 i handikapp finns hos Betsson som bjuder 1.84 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Arsenal–Burnley

Liga/turnering: Premier League

Tips: 1 (-1 i handikapp) Odds: 1.84 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 17 augusti 13:30

Satsa