Arsenal mot avancemang 26-11-13

Tisdag innebär att Champions League åter är på gång i tv-rutan. Denna omgång är den femte av sex möjliga innan det är dags för slutspel och utslagningsfas.
Arsenal – Marseille
November 26,2013
20:45

Kvällens match i fokus är den mellan gruppettan Arsenal och fjärdeplacerade Marseille. Arsenal blir mer eller mindre klara för avancemang vid en seger. För Marseille är en seger absolut nödvändigt för att inte äventyret i Europa ska vara helt över.

Arsenal är med all rätt klara favoriter till segern. Oddset på den raka ettan är satt till låga 1,23 (Unibet) vilket naturligtvis inte ger något spelvärde. Arsenal kommer till matchen med en seger i PL i ryggen, samt med nio utav tolv inspelade poäng i CL. Man ligger plus tre i målskillnad och det känns som att man har bra koll på grupp F. Det som oroar lite är dock att laget inte direkt öser in mål i sina segermatcher. Man är fortfarande väldigt beroende av att Giroud gör mål, eller att Ramsey levererar.

Marseille är å sin sida inte heller ett lag som direkt gjort sig kända föra att vara effektiva framför motståndarmålet den här CL-upplagan. Totalt har man endast lyckats göra fyra mål.

Med detta i åtanke väljer jag ett lite annorlunda, men spännande spel till matchen. Jag väljer att satsa mina pengar på att det inte blir något mål alls de första femton minuterna av matchen. Det bör sitta som en spik!

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: Europa, Champions League
  Match/Event: Arsenal – Marseille
  Spel: Inget mål innan minut 14.59
  Odds: 1,40
  Insats: : 6/10 units
  Spelsajt: Unibet.com
  Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! Mål innan minut 14:59!

Satsa