Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Arsenal–Tottenham odds (01/09/19 17:30) Dags för säsongens första Londonderby

Årets första Londonderby står för dörren när Arsenal tar emot Tottenham hemma på Emirates. Till skillnad mot förra säsongen får man nog ändå säga att det är hemmalaget som har favoritskapet inför det här derbyt då Gunners inlett säsongen bra.
Arsenal–Tottenham
Arsenal vs Tottenham
September 01,2019
17:30

Även om det förvisso blev förlust mot Liverpool borta förra helgen får man nog ändå säga att Arsenal inlett säsongen starkt. Stabila segrar mot både Newcastle och Burnley gör att man för närvarande ligger trea i tabellen med häng på Liverpool och Manchester City. Dock behöver Arsenal nog öka målskörden om man tänkt sig finnas med allra högst upp, för fyra mål på tre matcher är lite för lite.

Tottenham har verkligen blandat och gett i inledningen av den här säsongen. 3-1 hemma mot Aston Villa i premiären och sedan 2-2 borta mot Manchester City. Men, förra helgen åkte Spurs på en rejäl smäll när man förlorade med 0-1 hemma mot Newcastle. Och det duger inte om man vill vara med och slåss om guldet.

När lagen möttes senaste på Emirates vann Tottenham med 2-0. Så lär det knappast sluta den här gången då Arsenal känns betydligt vassare än vad de gjorde förra säsongen, samtidigt som Tottenham känns aningen svagare. Därför säger vi att Arsenal vinner det här, men eftersom det ändå är derby garderar vi med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.73 gånger pengarna för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Arsenal–Tottenham

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: 1 och pengarna tillbaka vid oavgjort Odds: 1.73 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Söndag 1 september 17:30

Satsa