Asian-spel på swansea med bet365 09-12-13

Med kvällens match mellan Swansea och Hull färdigspelas veckans PL-omgång. En omgång som hittills innehållit flera spännande resultat och skrällar.
Swansea – Hull
December 13,2013
21.00

Favoriter i kvällens match är hemmalaget Swansea (1,72 från Bet365) och man är det med all rätt. På fyra ligamatcher har man två segrar, en oavgjord och en förlust. Gästande Hull har ett segerodds på 5,50, vilket får sägas vara rimligt högt. Hull har två segrar och två förluster på de fyra senaste, men man har sett riktigt blekt ut på bortaplan hela säsongen.

Laudrups Swansea har inte imponerat lika stort som förra säsongen. Spanjoren Michu är en stark orsak till detta då han gjorde mål i nästan varje match han spelade i. Än så länge har han bara gjort två mål och ser betydligt blekare ut numera. Den som har fått stå för målproduktionen den här säsongen är istället Wilfred Bony och Jojo Shelvey (nyförvärv från Liverpool).
Tillsammans har dessa båda gjort sju av Swanseas totalt 20 mål.

Det som gör att jag tror mycket på Swansea idag är dels deras fina insats mot Newcastle senast då det blev seger med 4-0. Det är också det faktum att man är ruggigt starka på hemmaplan.

Mina aningar är att Swansea kommer att gå på offensiven redan från start och att man snabbt kommer att ta ledningen. Där av väljer jag ett asian-spel, där det blir vinst om Swansea leder i halvtid och halva insatsen tillbaka om det blir kryss.

Ett spel med lite gardering med andra ord.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: England, Premier League
Match/Event: Swansea – Hull
Spel: Swansea 1:a halvlek, 0,0 -0,5 asian
Odds: 1,83
Insats: : 7/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 21.00

Resultat: Swansea

Satsa