Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

CSGO: Astralis vs NiP 04/02 16:30 Tung öppning i BLAST Premier Spring

Årets första Tier 1 turnering i CS:GO går av stapeln den 4:e februari, först ut är Ninjas in Pyjamas mot världsmästarna Astralis. Oddsen inför matchen är i Astralis favör och i det senaste mötet i september 2020 fick NiP smaka på en bitter förlust mot det danska laget. (Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)
Astralis-pyjamas
Astralis - Ninjas in Pyjamas
Februari 04,2021
16:30

Stream för Astralis vs Ninjas in Pyjamas drar igång 4 februari kl 16:30 på Pixel.Bet.

Esports-turneringen BLAST Premier Spring grupp A består av Astralis, BIG, OG och Ninjas in Pyjamas där de två topplagen fortsätter till Spring Finals.

Lagens form

Astralis

Astralis har visat gång på gång de senaste månaderna varför dem är bäst i världen. Det är sällan de tappar mer än en karta mot en motståndare. Speciellt nu när deras originella startfemma är tillbaka är dem extra skarpa. Astralis rankar just nu på första plats med 2 787 075 poäng och en en winrate på 75% de senaste 30 dagarna.

Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas däremot har bytt spelroller och Nawwk är nu på AWP:n, något han har haft svårt för hittills i matcher. Han är ofta i botten av poängtavlan och har inga större intryck i matcherna, överlag har NiP pojkarna presterat halvdant men dem lyckades ändå ta sig till playoffs i cs_summit 7 som nyligen spelades. Men mot jättarna Astralis är de näst in till chanslösa. NiP kommer in på plats 19 med 690 800 poäng och har en winrate på ynka 25% senaste 30 dagarna.

Astralis vinner 1.13 Pixel.bet
Ninjas in Pyjamas vinner 5.10 Pixel.bet

Astralis tågar på – NiP kämpar på

Astralis kunde inte få ett bättre möte i den första omgången i BLAST Premier Spring. Bettingsidorna är överens med 82% vinstchans i Astralis favör. NiP har haft en tuff tid bakom sig med endast en vinst på fem matcher, jämfört med Astralis som tagit hem fyra av fem matcher.

Tips: Astralis vinner med 2-0

I skrivande stund är oddsen rikligt för Astralis. Det betyder i och för sig att man kan tjäna en ganska saftig summa om man väljer att betta på Ninjas in Pyjamas, och i dagens online-miljö kan faktiskt allting hända. Men om man har sett hur Astralis har presterat så är det tveksamt. Därför blir detta speltips att Astralis vinner med 2-0. Bäst odds finns på William Hill som erbjuder 1.65.

Satsa