Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Athletic Bilbao–FC Barcelona odds (16/08/19 21:00) Premiär i La Liga

Dags för premiär i La Liga som inleds med att Atheltic Bilbao tar emot de regerande mästarna FC Barcelona hemma på San Mamés.
Athletic Bilbao–FC Barcelona
Athletic Bilbao vs FC Barcelona
August 16,2019
21:00

Förra missade Athletic Bilbao europaspel med minsta möjliga marginal när laget slutade åtta på samma poäng som, men med sämre målskillnad än sjuan Espanyol. Laget har inför säsongen inte gjort några större värvningar. Dock har man tappat mittfältaren Ander Iturraspe som gått till Espanyol efter elva säsonger i Bilbao.

FC Barcelona är såklart favoriter till La Liga-guldet även den här säsongen. Dock känns det som att det en hel del fokus kommer att ligga på Champions League. Största värvningen är givetvis Antoine Griezmann som köpts loss från Atletico Madrid för närmare 1,3 miljarder kronor. Att säga att Barcelona är stjärnspäckat är ingen underdrift.

Bilbao lär få det hett om öronen i den här premiären. Messi, Griezmann, Coutinho, Rakitic. Spelarna som ska bevakas lite extra är många och det lär inte Bilbao kunna göra, om man inte ska springa slut på sig fullständigt. De regerande mästarna är helt enkelt lite för bra för att Bilbao ska kunna stå emot i 90 minuter.

Barcelona lär också vara rejält sugna på att redan från början visa vem det är som bestämmer i La Liga. Därför blir helt enkelt tipset att Barca tar hem det här. Bäst odds hittar vi hos Unibet som bjuder 1.74 gånger pengarna för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Athletic Bilbao–FC Barcelona

Liga/turnering: La Liga

Tips: 2 Odds: 1.74 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Fredag 16 augusti 21:00

Satsa