Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Atlético Madrid vs Liverpool - Atlético Madrid jagar ett bra resultat inför returen

Dags för slutspel i Champions League där ett av de absolut mest intressanta mötena i åttondelen är det mellan Atlético Madrid och Liverpool. Men, ska Atlético ha någon chans att slå ut de regerande mästarna krävs nog att man vinner första mötet hemma.
Atlético Madrid–Liverpool
Februari 18,2020
21:00

Atlético Madrid tog sig hyfsat enkelt vidare från gruppspelet i höstas, men har nu fått tuffast möjliga lottning. Samtdigt känns det som att ett bra resultat i Champions League är sista chansen till en bra säsong då Atléticos guldchanser i La Liga i praktiken är borta.

Liverpool tog sig utan problem vidare från gruppspelet även om man inte imponerade på samma sätt som man gjort i Premier League. Frågan är dock hur mycket Liverpool kommer att satsa på Champions League med tanke på att laget vann turneringen så sent som förra året. Det känns lite som att PL har första prioritet.

Ska Atlético Madrid gå vidare till kvartsfinal lär det i princip krävas seger i första matchen hemma. Dock är Madridlaget knappast i toppform då man bara vunnit en av de fyra senaste matcherna i La Liga. Men, det känns ändå som att hemmalaget kan fixa oavgjort här. Dessutom lär Liverpool vara ganska nöjda med oavgjort inför returen. Men, eftersom Liverpool är Europas bästa lag i dagsläget väljer vi ändå att gardera med pengarna tillbaka vid bortaseger. Bäst odds finns hos Nordicbet som bjuder 1.88 för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Atlético Madrid–Liverpool

Liga/turnering: Champions League, åttondelsfinal

Tips: X och pengarna tillbaka vid bortavinst

Tip: X och pengarna tillbaka vid bortavinst

Odds: 1.88 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Tisdag 18 februari 21:00

Satsa