Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

ATP Challenger Istanbul: Elias Ymer – Jaume Munar 20-10-2020 14:00

Den 23-årige spanjoren Jaume Munar har blivit lite utav en snackis på senare tid efter starka insatser under året. Efter en välförtjänt turneringsvinst i Lissabon tidigare denna månad och en del uppmuntrande ord från landsmannen Rafael Nadal är Munar i toppform.
Elias Ymer – Jaume Munar
oktober 20,2020
14:00

Spelarnas form

Elias Ymer

Ymer och Munar möttes första och senaste gången under juni 2018 där Munar tog hem det med 1-2. Trots en chans på revansch har Ymer haft det kämpigt på senaste tid. Om detta beror på den armbågsoperation han gjorde i augusti 2019 är svårt att säga. Men sedan dess har han tappat i ATP rankingen från runt 115 till strax under 200.

Jaume Munar

Munar har presterat extremt bra på sistone och tog nyligen hem Lisbon Challenger-turneringen efter två raka set i finalen mot portugisen Pedro Sousa. Med starkt stöd från både Rafael Nadal och Toni Nadal kan vi räkna med ett starkt självförtroende i 16-delsfinalen mot Ymer. Munar som har fem raka vinster bakom sig visar inga tecken på något annat än en fortsatt bra form.

Kan underlaget bli avgörande?

Något viktigt att påpeka är att Jaume Munar har vunnit elva av tolv turneringar på grusplan och bara en turnering på hardcourt. Elias Ymer har, trots färre vinster, ett bättre CV på hardcourt. Av Ymers sju turneringsvinster har fyra av dessa varit på hardcourt. Ska Ymer ha en chans mot Munar under tisdagens match i Istanbul, kan underlaget vara hans enda räddning.

Tips: Två raka set för Munar

Att Elias Ymer ska stå i vägen för Jaume Munars sjätte raka vinst är väldigt osannolikt. Trots flera starka prestationer av Ymer under året ser vi han inte segra över en formstark Munar. Därför blir speltipset att Munar tar hem matchen efter två raka set. Bäst odds finns på NordicBet som erbjuder 2.15 i odds för 0-2 till Jaume Munar.

Satsa