Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

ATP Finals 2020 – Dubbel: Djokovic & Zverev 18/11 15:00 - 2-0 och 2-0

Tennissäsongen avslutas med ATP Finals där världsettan Novak Djokovic är storfavorit. Men, det finns utmanare, bland annat i form av tysken Alexander Zverev.
Djokovic–Medvedev & Zverev–Schwartzman
November 18,2020
15:00

Sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Dplay.

Novak Djokovic ser lika stark ut som vanligt medan Alexander Zverev har en del att bevisa efter den inledande förlusten.

Spelarnas form

Djokovic–Medvedev

Efter den något snöpliga diskningen i US Opens fjärde omgång, där han råkade slå en boll på en linjedomare, kom Djokovic tillbaka starkt i Franska Öppna för en och en halv månad sedan. Där blev det dock inte oväntat förlust mot grusspecialisten Rafael Nadal i finalen. ATP Finals inledde Djokovic med att slå argentinaren Diego Schwartzman med klara 6-3, 6-2.

Daniil Medvedev är även han i bra form och vann Paris Masters så sent som för ett par veckor sedan efter finalseger mot Alexander Zverev. Han inledde ATP Finals med att slå Alexander Zverev med 6-3, 6-4.

Zverev–Schwartzman

Alexander Zverev gick till semifinal i US Open och vann under oktober två ATP-titlar i Köln. Dock blev det förlust i första ATP Finals-matchen mot Alexander Zverev.

Diego Schwartzman nådde sin bästa placering på ATP-rankingen någonsin nyligen när han gick upp på en åttondeplats. Bästa placeringen under säsongen är en semifinalplats i Franska öppna.

Djokovic och Zverev favoriter

Djokovic ska nio dagar av tio inte ha några som helst problem att avfärda Medvedev. För Zverev kan det bli lite tuffare. Dock möttes Zverev och Schwartzman i finalen i Köln för en månad sedan. Då vann Zverev med klara 6-2, 6-1.

Att Djokovic bör vinna med 2-0 i set känns ganska självklart och med tanke på att Zverev utklassade Schwartzman senast de möttes lutar det även där åt en klar seger för tysken

Tips: 2-0 och 2-0

Att Djokovic bör vinna med 2-0 i set känns ganska självklart och med tanke på att Zverev utklassade Schwartzman senast de möttes lutar det även där åt en klar seger för tysken. Därför satsar vi på ett kombinationstips är både Djokovic och Zverev vinner med 2-0 i set.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 4.08 i odds för 2-0-seger för Djokovic och Zverev.

Satsa

Senaste tennistips