Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Australian Open 2021: Vinnartips - Kan Thiem utmana Djokovic?

Novak Djokovic har varit Australian Opens ohotade kung det senaste decenniet. Frågan är om det finns någon som kan peta ner serben från tronen nu när Roger Federer valt att lämna återbud. Photo: MARWAN NAAMANI/AFP via Getty Images
Serbian world number three Novak Djokovi

2021 års Australian Open avgörs 8-21 februari. Storfavorit är serben Novak Djokovic som vunnit 8 av de 13 senaste turneringarna. Men, det finns ett par utmanare.

Favoriten

Novak Djokovic

Världsettan trivs i Melbourne där han vann både 2018 och 2019. Mycket talar för att han tar sin tredje raka titel och sin nionde totalt i Australian Open. Framför allt nu när Roger Federer valt att lämnat återbud. Dessutom lär Djokovic vara revanschsugen efter diskningen i US Open i höstas.

Bolag med bra odds

  • Spela Här
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden

Utmanarna

Rafael Nadal

Rafael Nadal är förstås alltid ett tungt namn oavsett vilken turnering han är med i. Dock är hardcourt inget favoritunderlag och Nadal har bara en titel i Australian Open, trots hela fem finaler.

Dominic Thiem

Blev den första 90-talisten på herrsidan i tennis att vinna en Grand Slam-turnering när han vann US Open i september. Var i final mot Djokovic i Australian Open förra året men förlorade efter att ha haft ledningen med 2-1 i set. Kan österrikaren gå hela vägen den här gången?

Kvartsfinal 1 damer vinnare – Cori Gauff 2.40 Mr green

Tips: Djokovic mot titeln

Djokovic har varit kung i Melbourne de senaste 10-12 åren och han är helt enkelt för stark för att någon ska kunna slå honom. Tipset blir därför att Djokovic tar hem kvarsfinal 1 i Australian Open.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.40 i odds för att Djokovic vinner kvartsfinal 1.

Satsa

Senaste speltips