Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Australian Open: C. Alcaraz–M. Ymer 11/2 - Klar seger för Ymer

Mikael Ymer överraskade alla när han slog ut 21-seedade polacken Hubert Hurkacz i första omgången. Nu väntar betydligt lättare motstånd i form av 17-årige spanjoren Carlos Alcatraz, rankad som 141 på ATP-rankingen. (Photo by Mark Kolbe/Getty Images)
2020 Australian Open - Day 2

Australian Open sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+.

Matchen går även att se gratis via streaming på Unibet TV. Allt som behövs är ett konto. 

Jätteskräll i första omgången

Mikael Ymer stod för en jätteskräll när han i första omgången av Australian Open slog ut 26-seedade polacken Hubert Hurkacz med setsiffrorna 3-6, 6-3, 3-6, 7-5, 6-3. Just det faktum att han vände ett 1-2-underläge till seger med 3-2 visar på en oerhörd mental styrka hos svensken, vilket bådar gott inför fortsättningen.

Vann i tre raka streck

Blott 17-årige spanjoren Carlos Alcatraz gjorde även han bra ifrån sig i första omgången vann mot holländaren Botic van de Zandschulp med 6-1, 6-4, 6-4. Holländaren är dock inte rankad bättre än 151 på ATP-rankingen. Men, seger i tre raka set visar att Alcatraz är i bra form.

Mikael Ymer
Ålder: 22
Ranking ATP-touren: 95
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 2 vinster / 3 förluster

MICHAEL-YMER

Carlos Alcatraz
Ålder: 17
Ranking ATP-touren: 141
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 4 vinster / 0 förluster

Ymer favorit

Mikael Ymer är klar favorit i den här matchen. Inte bara tack vare bättre ranking, utan framför allt på grund av hans prestation i första omgången. Men, spanjoren ska inte underskattas och det krävs ännu en genuin insats om svensken ska ta sig till tredje omgången.

Mikael Ymer vinner 9.50 Mr green

Tips: Klar seger för Ymer

Mikael Ymer fick en drömstart på turneringen och lär komma med ett rejält självförtroende i andra omgången. Dessutom väntar hyfsat lätt motstånd. Men, Alcatraz spelade ändå bra i första matchen och kan nog ta ett set. Tipset blir därför att Ymer vinner med 3-1 i set.
Bäst odds finns hos William Hill som ger - i odds.

Satsa

Senaste tennistips