Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Australian Open: Svenskarna i 1:a omgången 8/2 01:00 - Peterson & Ymer pressar motståndarna

Rebecca Peterson och Mikael Ymer möter tufft motstånd i första omgangen av Australian Open. Men, de bägge svenskarna är långtifrån chanslösa. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Vondrousova–Peterson & Ymer–Hurkacz
Februari 08,2021
03:00

Australian Open sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+

Vondrousova–Peterson

Rebecca Peterson ställs mot 19-seedade Marketa Vondrousova i första omgången av Australian Open. Tjeckiskan som ligger på 21:a plats på WTA-rankingen åkte dock ut redan i första omgången av WTA-turneringen i Abu Dhabi för ett par veckor sedan mot 64-rankade Su-Wei Hsieh.

Rebecca Peterson, plats 55 på WTA-rankingen, lär få det tufft mot tjeckiskan och måste göra en toppmatch om hon ska ha någon chans. Men, Vondrousova förlorade som sagt mot en betydligt rankad spelare för några veckor sedan, så en svensk seger är långtifrån någon omöjlighet.

Rebecca Peterson
Ålder: 25
Ranking WTA-touren: 55
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 1 vinst / 5 förluster

Rebecca Peterson vinner 8.50 Unibet

Ymer–Hurkacz

Mikael Ymer ställs mot 21-seedade Hubert Hurkacz i första omgången av Australian Open. Ymer, som för närvarande ligger på plats 95 på ATP-rankingen, gjorde bra ifrån sig i Melbourne förra året när han tog sig till den andra omgången och var ytterst nära att slå ut 16-seedade Khachanov, men förlorade i tiebreak i femte set.

Hubert Hurkacz ligger 29:a på ATP-rankingen. Polacken är i bra form då han för några veckor sedan vann en ATP-turnering i Delray Beach, Florida. Dock ska sägas att motståndet knappast var det bästa. Men, en titel är alltid en titel och Mikael Ymer måste prestera över sin förmåga om han ska slå Hurkacz.

Mikael Ymer
Ålder: 22
Ranking ATP-touren: 95
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 1 vinst / 5 förluster

Mikael Ymer vinner 1.95 Unibet

Tips: Peterson vinner många game, Ymer vinner ett set

Vondrousova är knappast i toppform och därför känns det som att Peterson kan pressa henne. Tipset blir därför att Rebecca Peterson vinner flest game med +4.5 game i handicap.
Mikael Ymer trivs i Australian Open och därför säger vi att han vinner minst ett set mot Hurkacz. Tipset blir över 3.5 set.
Bäst odds för den kombinationen finns hos Mr Green som ger 3.55 i odds.

Satsa