Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Australian Open: S. Tsitsipas–M. Ymer 13/2 01:00 - Avgörs inte förrän i femte set

Mikael Ymer är framme i tredje omgången i Australian Open. Nu väntar tufft motstånd i form av femteseedade greken Stefanos Tsitsipas. Men, Ymer är långtifrån chanslös då Tsitsipas inte övertygat såhär långt. (Photo via Getty Images)
2020 Australian Open - Day 2

Australian Open sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+.

Odds: S. Tsitsipas–M. Ymer

Som ofta i tennis är oddsen väldigt ojämna, vilket beror på att Tsitsipas är mycket bättre rankad än Ymer på ATP-rankingen. Därför väljer vi andra typer av odds i våra tips, som du hittar längre ner och som också har högre spelvärde.

Säker seger i andra omgången

Mikael Ymer fortsätter att övertyga i Australian Open och är vidare efter seger med 3-1 i set mot 17-årige Carlos Alcatraz. Efter att spanjoren vunnit första set med 6-2 tog svensken över taktpinnen och vann de kommande seten med 6-4, 6-4 och 7-6. Fortsätter Ymer att spela på samma sätt som i de två första matcherna kan det bära långt.

Vann femsetare

Femteseedade Stefan Tsitsipas övertygade inte mot Thanasi Kokkinakis i andra omgången. Australiensaren, som ligger på plats 267 på ATP-rankingen, pressade världssexan till fem set i en match som pågick i fyra och en halv timme. Setsiffrorna skrevs till slut till 6-7, 6-4, 6-1, 6-7, 6-4.

Mikael Ymer
Ålder: 22
Ranking ATP-touren: 95
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 2 vinster / 4 förluster

MICHAEL-YMER

Stefanos Tsitsipas
Ålder: 22
Ranking ATP-touren: 6
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 5 vinster / 1 förlust

Svensken har en bra chans

Även om Tsitsipas är klar favorit i den här matchen, så ska vi inte räkna bort Mikael Ymer, som bevisligen är i kanonform. Dessutom har Tsitsipas inte imponerat och kommer också att ha en fyra och en halv timme lång match i benen, vilket ytterligare ökar Ymers chans till skräll.

Tips: Avgörs inte förrän i femte set

Mikael Ymer är i sitt livs form och har bra chanser att vinna mot Magkänslan säger att det här kommer att bli en mycket jämn och även lång match. Tipset blir därför att matchen går till fem set.
Bäst odds finns hos William Hill som ger 6.75 i odds för över 4.5 set.

Satsa