Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Australien – Brasilien odds (13/6/19 19:00) - Vinna eller försvinna för Australien

Australien åkte på en rejäl smäll i första gruppspelsmatchen när man mycket överraskande förlorade mot Italien, som dessutom avgjorde i den femte övertidsminuten. Nu krävs det seger mot Brasilien annars minskar Australiens chanser att ta sig till slutspel betydligt.
Australien vs Brasilien
Australien – Brasilien
June 13,2019
19:00

1-2 mot Italien var knappast den start som Australien hade önskat sig i den här VM-turneringen. Dock ska sägas att förlusten var snöplig då Italien som sagt gjorde segermålet på övertid. Men, Australien har fortfarande goda chanser att ta sig till slutspel eftersom det kan räcka med att bli trea.

Brasilien vann precis som väntat mot Jamaica, som är det sämst rankade laget i hela turneringen. 3-0-segern var det brasilianska lagets första på nästan ett år och blir det vinst även mot Australien är avancemanget i praktiken klart.

Australien är verkligen satta under press här, men det har laget varit förr. Såväl i VM 2011 som VM 2015 förlorade laget första matchen, men tog sig ändå vidare i slutändan. 2011 möttes Australien och Brasilien också i gruppspelet, den gången vann Brasilien med 1-0. Sedan dess har dock Brasilien gått tillbaka något och idag är det nog snarare Australien som är favoriten mellan de två.

På något sätt känns det också som att Australien kommer att reda ut det och ta tre poäng i den här matchen. Mest på grund ut av Australien alltid levererar under press. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 2.18  för australiensisk seger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Australien–Brasilien

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: 1 Odds: 2.18 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Torsdag 13 juni 18:00

Satsa