Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ballymena United – Malmö FF odds (18/7/19 20:45) Blir det ännu en målfest för MFF?

Malmö FF infriade alla förväntningar i första mötet med Ballymena United när man till slut vann med hela 7-0 hemma på Swedbank Stadion. Detta gör att man nu i princip kan luta sig tillbaka och ladda inför nästa kvalomgång.
Ballymena United – Malmö FF odds
Ballymena United – Malmö FF
Juli 18,2019
20:45

Ballymena United hade ingen rolig match på Swedbank Stadion när man tvingades släppa in hela sju mål. Dock verkade inte det nordirländska laget alltför nedslaget efter matchen. Men, vända på det här lär man knappast göra. Då krävs det mer än ett mirakel.

Förra veckans utklassning gör att MFF nu kan åka till Nordirland och mer eller mindre bara njuta av en trevlig resa. Troligtvis lär tränaren Uwe Rösler se det som ett utmärkt tillfälle att lufta en del spelare och spara på andra då laget även möter Sirius i Allsvenskan på söndag.

Någon särskilt spännande tillställning lär nog det här knappast bli. Frågan är egentligen bara hur mycket Malmö kommer att vinna med, vilket helt och hållet är upp till laget själv. Eftersom man har med sig 7-0 från första mötet lär det inte finnas någon som helst anledning för Malmö att gå för fullt i den här matchen. Något som också lär avspegla sig på resultatet. Därför blir tipset att Malmö gör över 3,5 mål. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 1.94 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Ballymena United–Malmö FF

Liga/turnering: Kval till Europa League

Tips: Bortalaget över 3,5 mål Odds: 1.94 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Torsdag 18 juli 20:45

Satsa