Barcelona ger bra odds idag 22-10-13

Grupp H står inför sin stora match när Milan tar emot Barcelona på Guiseppe Meazza. Favoriter till segern är naturligtvis de spanska giganterna men oddssättningen är faktiskt inte alls lika ojämn som den brukar vara när lagen möts. Segeroddset för Milan ligger visserligen på 6,35 men segeroddset för Barcelona ligger på godkända 1,55 hos Betsafe. Det vanliga de senaste åren är att Barcelona fått ett odds omkring 1,40 mot Milan när matcherna inte är direkt avgörande.
AC Milan – FC Barcelona
oktober 22,2013
20:45

Även om oddset på Milan ser inspirerande ut är det föga som talar för att en seger, eller ett oavgjort resultat ska vara möjligt. Milan dras med stora skador på truppen och saknar (i sedvanlig ordning?) flera tongivande spelare. Exempelvis kommer inte El Sharaawy, Bonera, Pazzini och målvakten Abbiati till spel. Super Mario Balotelli förväntas inte heller spela även om detta inte är bekräftat än.

Dessa är stora avbräck och stör garanterat uppladdningen ordentligt. Största avbräcket är kanske Abbiati som med sin rutin är ovärderlig när det ska till att möta ett lag som Barcelona.

För Barcelonas del ser det ljusare ut. Superspelarna Neymar och Messi är i god form och förväntas båda spela från start. Med en sådan arsenal att tillgå känns 1,55 gånger pengarna som oerhört bra betalt för Barcelona-seger.

Jag kliver in på hög insats och jag gör det med tillförlit!

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: Champions League
  Match/Event: AC Milan – FC Barcelona
  Spel: Bortalaget vinner matchen
  Odds: 1,55
  Insats: 7/10 units
  Spelsajt: Betsafe.com
  Spelstopp: 20.45

Resultat: Förlust! 1-1, Milan – Barcelona

Satsa