Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Bayern münchen – arsenal

Bayern München vann enkelt det förra mötet i åttondelsfinalen av Champions League mot Arsenal. Slutresultatet blev hela 1-3 inför ett fullsatt Emirates Stadium. Efter matchen var det en tydligt pressad och frustrerad Arsène Wenger som på alla sätt och vis försökte bortförklara hans eget lags undermåliga insats.
Bayern München – Arsenal
Januari 01,1970
20:45

Ikväll får han så chans till revansch när man åker till Tyskland för returmöte. Arsenal är piskade att vinna med minst tre måls marginal om inte CL-äventyret ska vara över. Det prekära läget kommer med största sannolikhet att tvinga fram en väldigt offensivt inspirerad uppställning för Arsenal. Tyvärr kommer man att sakna Jack Wilshire som är skadad. Trots Arsenals pressade läge är det FC Bayern som är favorit att vinna. Laget är expert på att utnyttja omställningar och när Arsenal måste ligga på framåt kommer lägen för dessa att skapas.

Matchen startar kl.20.45 och sänds i TV6.

_________________________________________________________________

Dagens speltips:

Motivering: FC Bayern förfogar över flera snabba spelare som verkligen behärskar förmågan till snabba omställningar. Robben, Ribery och Muller är tre tydliga exempel som alla är potentiella målskyttar genom dessa. Det känns högst troligt att FC Bayern gör minst ett mål. För Arsenals del känns det också troligt att man gör mål. Spelar man med Giroud på topp har man ett rejält hot i inläggsspelet. Väljer att spela ett överspel på antalet mål i matchen och utgångspunkten är att Bayern gör två och Arsenal ett.
Sport: Fotboll
Härkomst: Champions League
Match/Event: Bayern München – Arsenal
Spel: Antal mål i matchen +2,5
Odds: 1.54
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 20.45

Antal mål i matchen +2,5

Satsa