Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Bayern München vs Chelsea - Oerhört tufft för Chelsea att vända

0-3 på Stamford Bridge i första mötet innebär att Chelsea nu har ett minst sagt tufft utgångläge inför returen borta mot Bayern München på Allianz Arena. Man kan lugnt säga att det krävs ett mirakel om Frank Lampards mannar ska kunna vända på det här.
Bayern München–Chelsea
March 18,2020
21:00

 

Det går inte att säga annat än att Bayern München ser oerhört starka ut i Champions League den här säsongen. 18 poäng av 18 möjliga i gruppspelet och 24-5 i målskillnad säger väl det mesta. Sedan 3-0 borta mot Chelsea, vilket visar att Bayern verkligen har siktet inställt på seger i CL den här säsongen.

Att Chelsea skulle få det tufft mot Bayern München trodde nog de flesta, men att det skulle bli hela 0-3 i första mötet var aningen överraskande. Trots allt har Chelsea ändå gjort en hyfsad säsong i CL och kan ändå åka tillbaka till London med hedern i behåll.

Egentligen finns det väl inget som talar för att Chelsea ska lyckas vända på det här. Framför allt inte med tanke på att Bayern München bara tappat poäng i en enda match sedan nyår. I fyra av de sex senaste matcherna har Bayern dessutom gjort tre mål eller fler. Därför blir tipset att hemmalaget gör så även i den här matchen. Bäst odds finns hos Coolbet som ger 2.26 för över 2.5 mål av hemmalaget.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Bayern München–Chelsea

Liga/turnering: Champions League, åttondelsfinal

 

Tips: Antal mål hemmalaget – Över 2.5

Odds: 2.26 Spelsajt: Coolbet Spelstopp: Onsdag 18 mars 21:00

Satsa