Betsafe ger intressant spel på shl 12-11-13

SHL startar om igen efter landslagsuppehållet och ikväll bjuds det på god underhållning. Exempelvis hittar vi det historiskt tuffa mötet mellan Linköping och Skellefteå.
Linköpings HC – Skellefteå AIK
November 12,2013
19.00

Två lag som just nu befinner sig i olika form och status. Hemmalaget LHC är inne i en tuff period och har dragit på sig tre raka förluster. Senast förlorade man med uddamålet mot Frölunda (på bortaplan). För Skellefteås del ser det ljusare ut. Man har tagit fyra segrar på de fem senaste, varav de två senaste efter rafflande ”sudden” dramatik. Med detta facit i bagaget har Skellefteå tagit sig upp till toppen av tabellen.

Kommer LHC att hitta formen igen och klara av uppgiften att ta poäng av seriens giganter just nu? Personligen är jag högst tveksam till att man kan det, trots att man har exempelvis Per Arlbrandt i god poängform (han gjorde en helt klart godkänd insats i Karjala Cup!).

Mitt spel på matchen blir ett överspel på antalet mål i matchen och då närmare bestämt att det blir minst två mål i tredje perioden. Detta spelalternativ finns tillgängligt hos Betsafe och ger det fina oddset 1,85. Förutom att lagens två tidigare inhemska möten innehållit två mål eller fler i tredje perioden, har LHC också släppt in två eller fler mål i sista perioden, i sina två senaste matcher.

Spelet får medelhög insats.

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: SHL
Match/Event: Linköpings HC – Skellefteå AIK
Spel: Antal mål i 3:e perioden, +1,5
Odds: 1,85
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: Förlust! LHC – Skellefteå, endast ett mål i 3:e perioden

Satsa