Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Big Brother: Vem vinner BB 2021?

Big Brother 2021 är i full gång. Ett av världens mest omtalade experiment pågår just nu. Och efter 100 dagar i total isolering från omvärlden har vi bara en vinnare. Vi uppdaterar dig regelbundet med resultat, odds och speltips på Big Brother 2021. Den som står segrande i finalen vinner det stora priset på en miljon kronor!
Vid 2.35 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 23.5kr
big brother odds
Big Brother 2021
May 31,2021
21:00

Big Brother 2021 resultat

Efter 100 dagar stod endast tre tjejer kvar i finalen. Men den slutgiltiga vinnaren av Big Brother 2021 är Tanja Ingebretsen!

 • Första plats: Tanja Ingebretsen
 • Andra plats: Nardos Abraha
 • Tredje plats: Emelie Svensson

Big Brother veckofinaler visas måndagar kl 21 i Sjuan. Övriga studioprogram visas tisdag till torsdag kl 19 i Sjuan, TV4 Play och C-More. Du kan även följa programmet live på C-More dygnet runt.


Spelbolag med bra odds

 • Betsafe Recension Odds på mer än sport BETTA Regler & Villkor Gäller
  +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
 • Bet365 Recension Sveriges högsta bonus - 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
  För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Vem vinner Big Brother?

Det svenska folket har redan visat vilka de gillar mest i Big Brother-huset. Odds på Judith Nodby, Tanja Ingebretsen och Pontus Andersen visar tydliga favoriter. Men så här tidigt i programmet kan mycket hända. Som det ser ut nu ryggar vi odds på Tanja Ingebretsen som är en populär person både i huset och ute bland tittarna.

Skapa ett konto, ta del av en välkomstbonus i form av oddsbonusar och placera ett spel på Big Brother odds för att ta del av spänningen.

Vilka är kvar i huset?

DeltagareÅlderStadYrkeLämnade huset (dag)
Tanja Ingebretsen22VänersborgButiksbiträde99 (vinnare)
Nardos Alberto23SolnaArbetssökande99 (andra plats)
Emelie Svensson24YstadStudent99 (tredje plats)
Simon Ejdertoft26StockholmArbetslös97
Madelene Billman33FalköpingStylist94
Judith Nodby27StockholmKyltekniker93
Pedram Aghabeh25Upplands VäsbyIT-Konsult92
Adrian Podde30LundSäljare85
Dennis Asteson30SolnaSäljare78
Joel Kosari20UmeåButiksbiträde72 (personliga skäl)
Mergim Feka22HässleholmLagerarbetare71
Jaqueline Lysholm25HuddingeStuderande63
Stephanie Harvey26SundbybergBrevbärare57
Julia Löfgren31HaningeNagelspecialist55 (personliga skäl)
Alexander Eklund23EskilstunaMusiklärare50
Victoria Klöfver23SundbybergArbetslös48 (regelbrott)
Katti Göransson58BromöllaUndersköterska43
Pontus Andersen30MalmöArtist/Musiker36
Therese Skog30StockholmHandläggare29
Luis Lindberg47BoråsFritidspedagog22
Jesper Fröidh42ÄngelholmFritidspedagog15

Deltagare

Judith Nodby är en självsäker tjej som jobbar som kyltekniker. Med intressen som matlagning har hon uppenbarligen mottagits väl i huset redan. Trots att hon är en stämningshöjare har hon redan ställt till med en del skandaler i Big Brother.

Tanja Ingebretsen har redan hunnit bli en veteran på dokusåpa-scenen i Sverige. Denna Youtuber och butiksbiträde var med i Paradise Hotel 2020 och lyckades komma väldigt långt. Hon är bubblig och har enkelt för att bli omtyckt.

Pontus Andersen är en energisk kille med positiv inställning till livet. Enligt han själv kan han läsa av andra människor och använda denna förmåga till sin fördel. Hans passion är musik och med sitt band Coola Kids spelar han över hela Sverige.

Therese Skog har alltid haft drömmen om att få vara med i Big Brother Sverige. Hon blev nyligen singel och är därför redo att ge sig in i huset och röra om. Hon har redan studerat arkeologi men drömmer om att bli en psykolog i framtiden.

Stephanie Harvey är en flörtig brevbärare som redan vunnit tävlingar i Big Brother. Hon har ett stort sinne för humor som hon använder i samband med hennes flirtar. På så sätt kommer hon andra nära och lyckas ha dem på sin sida.

Simon Ejdertoft har gett sig in i huset för att vinna. Denna kaxiga kille har en mjuk insida men har redan hunnit bryta mot reglerna och fått andra att gråta. Men med hjälp av sin charm lyckas han bli förlåten att bli kvar.

Emelie Svensson är en tjej med galna idéer och skinn på näsan. Trots detta har hon redan hunnit sig störa sig på andra i huset och börjat tröttna. Men trots det har hon presterat bra i tävlingar och vunnit immuniteter.

Adrian Podde kom in i huset under ett senare skede. Denna blygsamma kille på 30 år är definitivt redo för att hitta sin livs kärlek. Han älskar bollsporter och att dejta. Huruvida han hittar kärleken i huset återstår att se.

Nardos Alberto har stor erfarenhet av att tjafsa och gräla på TV. Hon har deltagit i många avsnitt av programmet tjafs där hon diskuterar och argumenterar med andra. Hennes heta temperament har redan fått henne i blåsväder.

Pedram Aghabeh är en riktig casanova som har lätt för att träffa tjejer. Men hans tid i huset har varit annat än lätt då han redan fått stå ut med kämpiga stunder. Denna IT-konsult till vardags är här i huset för att charma tittarna.

Luis Lindberg är en fritidspedagog som vet hur man handskas med högljudda ungdomar. Denna lugna kille är inte rädd för att stå upp för sig själv, men ser gärna till andra välmående först. I huset har han redan blivit en trygg punkt för många.

Joel Kosari är en djupt kristen kille som drömmer om att få jobba med underhållning i framtiden. Enligt han själv är han en väldigt känslosam person som styrs lätt av humörsvängningar. Joel bjuder definitivt på skrattfest och bra TV.

Katti Göransson från Bromölla är en undersköterska och körledare. Hon har ständigt fullt upp med olika projekt och idéer men söker sig gärna till musik. Katti vill sprida positiv energi i huset men har lyckats hetta till stämningen rejält.

Jesper Fröidh gjorde sig känd 2013 när han deltog i dokusåpan Paradise Hotel. Han är alltså en kameravan kille som gärna står i fokus. Han är en man med glatt humör och hjärtat på rätt ställe.

Madelene Billman är en störtskön stylist från Stockholm som är ute efter en lång semester i Big Brother-huset. 33-åringen är helt klart öppen för romans. Och om hon hittar rätt person i huset kan hon tänka sig att satsa på förhållande.

Alexander Eklund är svärmorsdrömmen från Eskilstuna. Han har redan gjort sig känd för svenska folket när han 2015 deltog i Idol. Men nu ska den 23-årige musikläraren ta huset med storm med sin charm och trubadur.

Jaqueline Lysholm är en 25-årig tjej från Huddinge med hett temperament. Enligt sig själv är hon orädd och spontan som sprudlar med energi. Hon är just nu singel men håller dörrarna öppna om något av intresse dyker upp i huset.

Dennis Asteson klev in i huset på sin 30-årsdag, redo för en riktig brakfest. Bilförsäljaren från Solna hoppas på hans TV-karriär drar igång med Big Brother. I framtiden hoppas han jobba med TV och festa med brudar.

Mergim Feka klev in i huset dag 43 och har redan hunnit röra om rejält i grytan. Mergim som tidigare varit med i Big Brother säger sig vara ostoppbar. Denna gång ska den 22-årige lagerarbetaren göra comeback som en ny person.

Julia Löfgren är ännu en allstar-tjej som tidigare varit med i Big Brother. Mer känd som Olga, ska denna 31-åriga tjej från Haninge göra ett nytt försök till att ta hem titeln som årets Big Brother vinnare.

Victoria Klöfver Rama är en revanschsugen 23-årig tjej från Sundbyberg. Hon har tidigare varit med i Big Brother och är en svuren fiende till Mergim Feka, något som tittarna redan fått se. Hennes andra entré i huset ska bli en vinst enligt hon själv.

Big Brother 2021 upplägg

 • Den som vinner får 1 miljon kronor
 • Tävlingen pågår under 100 dagar
 • Antalet kameror har ökat avsevärt denna säsong
 • Tittare kan rösta kostnadsfritt en gång i veckan via appen
 • Kamerorna är igång dygnet runt
 • Denna säsong sker det fler tävlingar

Regler

 • Väljer någon att lämna huset är de ute ur tävlingen
 • Ingen utomstående får komma nära eller in i huset
 • Presterar man dåligt i utmaningar riskerar man utröstning
 • Tittarna röstar på vilka som stannar kvar
 • Inga mobiler eller uppkoppling till internet är tillåtet
 • Ingen som helst kontakt med omvärlden är tillåten
 • Inga droger är tillåtna i huset

Så här röstar du

 1. Ladda ner Big Brother-appen
 2. Öppna ett konto på TV4Play eller C-More
 3. Du får en gratisröst i veckan per konto

Du kan också rösta via SMS/samtal utan konto

 

Tips: Tanja Ingebretsen vinner Big Brother 2021

Tanja Ingebretsen är en älskvärd person som redan vunnit tittarnas hjärta. Hon är dessutom extremt populär med en följarbas utanför huset. Dessa kommer garanterat komma till räddning om hon blir nominerad. Bäst Big Brother odds hittar du på Betsson som erbjuder odds på att Tanja vinner.

Satsa