Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Borussia Dortmund–Paris Saint Germain odds (18/02/20) - Ska PSG bryta Champions League-förbannelsen?

Paris Saint Germain har de senaste tio åren haft stora svårigheter att ta sig långt i Champions League. Nu har det franska laget fått en hyfsat lottning i åttondelen mot tyska Borussia Dortmund, som dock inte ska underskattas.
Borussia Dortmund vs Paris Saint Germain
Borussia Dortmund–Paris Saint Germain
Februari 18,2020
21:00

Borussia Dortmund är ett lag som alltid känns lite som en outsider i ett CL-slutspel. Förra året åkte man dock ut redan i åttondelen mot blivande finalisterna Tottenham. Dock krävdes det hjälp från FC Barcelona för att man skulle ta sig vidare från gruppspelet i höstas.

PSG gjorde som vanligt ett starkt gruppspel där man bara tappade poäng i en enda match, borta mot Real Madrid. Men, nu handlar det som slutspel och då brukar det ta slut i antingen kvartsfinal eller som de tre senaste åren redan i åttondelen. Förra året var det Manchester United,som blev för svåra. Ska det bli Dortmund i år?

PSG är klara favoriter inför den här matchen, det råder det ingen tvekan om. Samtidigt känns inte Dortmund som ett lag som kan hota PSG, framför allt inte nu när man tappat skyttekungen Paco Alcácer till Villarreal. Dessutom är Marco Reus skadad. Därför blir tipset att PSG vinner det här då det franska laget är ett nummer större än trean i Bundesliga. Bäst odds finns hos Betsson som ger 2.26 för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Borussia Dortmund–Paris Saint Germain

Liga/turnering: Champions League, åttondelsfinal

Tips: 2

Odds: 2.26 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Tisdag 18 februari 21:00

Satsa