Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Tottenham mot Bournemouth odds (4/5/19 14:30)

Tottenham säkrar Champions League-platsen Efter tisdagens tunga förlust mot Ajax i semifinalen i Champions League gäller det nu för Tottenham att säkra spel i höstens Champions League-gruppspel. I den näst sista omgången av Premier League ställs man mot Bournemouth och tar Spurs tre poäng är man klara för Champions League även nästa säsong.
bournemouth vs tottenham - 4.5.19
Tottenham v Bournemouth
May 04,2019
14:30

Tittar man på hur Tottenham har presterat de senaste matcherna är det ingen rolig läsning. Laget har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och dessutom gått mållösa av planen i tre av dessa. Onekligen verkar det som att avsaknaden av lagkaptenen Harry Kane börjar bli allt mer kännbar.

Dock ska sägas att två av de fyra förlusterna har kommit mot Manchester City och en av dem som sagt mot Ajax, ett lag som i dagsläget verkar vara näst intill oslagbara. Förra helgen förlorade Tottenham även Londonderbyt mot West Ham borta med 1-0, vilket är betydligt mer oroväckande.

Men, mot Bournemouth känns det som att Spurs kommer att ta sig samman och faktiskt göra vad man behöver för att säkra spel i Champions League även nästa säsong. Framför allt med tanke på att Bournemouth redan säkrat nytt kontrakt och egentligen inte har något att spela för. Dessutom är Bournemouth rejält försvagade då man saknar hela sju spelare.

Därför blir tipset att Tottenham helt enkelt vinner den här matchen, tack vare att man är ett par klasser bättre än Bournemouth.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Bournemouth–Tottenham

Liga/turnering: Premier League

Tips: Tottenham vinner

Odds: 1.95

Spelsajt: Bethard

Spelstopp: Lördag 4 maj 13:30

Under 2.5 mål

Satsa