Bra bet365 satsning på vettel I f1 17-11-13

Sebastian Vettel har redan korats till världsmästare och blivit historisk. Den här säsongen blev precis lika framgångsrik som föregående och han känns näst intill omöjligt att stoppa. Liknelserna med den förra F1-superstjärnan Michael Schumacher är många, framför allt dominansen och stabiliteten.
Grand Prix
November 17,2013
20.00

Ikväll är det dags för nästa stopp för F1-cirkusen. Den här gången är det USA som är värd i USA Grand Prix.

Under gårdagen kördes kvalet och naturligtvis var det Sebastian Vettel som var snabbast. Han får således starta i pole position åter en gång (åttonde gången den här säsongen). Med en varvtid på dryga 1,36 minuter knep han platsen längst fram. Hur mycket snabbare han var än tvåan (Webber – från samma stall)? Så mycket som en tiondel!

Loppet och Vettel till ära, får USA Grand Prix stå i centrum för dagens bästa spel. Föga förvånande är det kanske att det också är Vettel som får mina satsade pengar. Jag har nämligen höga förväntningar på att Vettel gör som brukligt och vinner det här, samtidigt som han har snabbaste varv!

Att Vettel ska vinna ger dock väldigt lite utdelning (1,25 gånger pengarna hos Bet365), så det spelet är inget alternativ. Att han kör det snabbaste varvet i racet betalar dock 1,72 vilket inte alls är illa!

Du hittar ”F1” under kategorin ”motorsport” i listan med spelmöjligheter/sporter hos Bet365.

Speltipset

Sport: Formel 1
Härkomst: USA
Match/Event: Grand Prix
Spel: Vettel har snabbast varvtid
Odds: 1,72
Insats: : 6/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.00

Resultat: VINST! Vettel snabbast varvtid

Satsa