Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs–Djurgården odds (01/02/20) - Brynäs kämpar för att knipa en slutspelsplats

Brynäs har haft en ganska tung säsong såhär långt, men nu har man i alla fall lämnat bottenträsket och kämpar för att nå en slutspelsplats. Dock lär det krävs en hel del segrar om man ska nå dit. Inte minst mot Djurgården, som man tar emot hemma på lördag.
Brynäs Djurgården SHL
Brynäs–Djurgården
Februari 01,2020
18:00

Brynäs inledde det nya året bra och vann för ett par veckor sedan fyra raka segrar mot i tur och ordning Rögle, Linköping, Färjestad och Skellefteå. Därefter har det blivit två raka förluster, dock mot topplagen Frölunda och Luleå. Hur som helst så har Brynäs i alla fall skapat avstånd neråt och har nu med sex poäng upp till Växjö på 10:e plats en slutspelsplats inom räckhåll.

Djurgården har sedan nyår haft en spikrak formkurva uppåt. Sex segrar på de sju senaste matcherna gör att laget tagit klivet på en femteplats i tabellen, vilket innebär kvartsfinal. Dock lär det krävas en hel del poäng till om DIF ska behålla den platsen eftersom flera lag jagar tätt därbakom.

Svårtippad match det här med tanke på att bägge lagen är i bra form. Dock känns Djurgården väldigt starka och svårslagna i dagsläget samtidigt som man också lär vilja behålla platsen bland de sex bästa. Därför blir tipset att DIF vinner det här. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 2.85 för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Brynäs–Djurgården

Liga/turnering: SHL

Tips: 2

Odds: 2.85 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 1 februari 18:00

Satsa