Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs-HV71 odds (11/02/20) - Slutspelsjakt för Brynäs

Efter uppehållet för Sweden Hockey Games drar SHL igång igen på tisdag. Bland annat med matchen Brynäs mot HV71 där hemmalaget behöver tre poäng i sin jakt på en slutspelsplats. För gästerna handlar det istället om att försvara en kvartsfinalplats.
Vaxjo Lakers game
Brynäs-HV71
Februari 11,2020
19:00

Brynäs har knappast kunnat glädjas åt den lilla ledigheten med tanke på att laget på de fem senaste matcherna bara tagit tre poäng, en seger borta mot Örebro. Detta gör att man fortfarande ligger under slutspelsstrecket med tre poäng upp till Växjö som ligger tia. Om det ska bli något slutspel för Brynäs om en dryg månad lär det nog krävas en bra spurt kommande veckor.

För HV71 har formkurvan pekat spikrakt uppåt senaste tiden. I de fyra sista matcherna blev det totalt tolv poäng och dessutom ett målsnitt på fem mål per match. Särskilt fin form visade HV71 när man slog serietvåan Färjestad hemma med hela 8-4. Detta gör att HV71 nu tagit sig upp på en kvartsfinalplats.

Fortsätter HV71 att visa samma form som man gjorde innan uppehållet kan laget se fram emot en riktigt trevligt vår. Brynäs ser däremot tämligen svaga ut och det är tveksamt om det blir något slutspel för Gävlelaget. Därför blir också tipset att HV71 vinner det här och bara för att gardera oss lite säger vi att HV71 vinner inklusive straffar och förlängning. Bäst odds finns hos Betway som bjuder 2.03 för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Brynäs-HV71

Liga/turnering: SHL

Tips: HV71 vinner inklusive förlängning och straffar

Odds: 2.03 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Tisdag 11 februari 19:00

Satsa