Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Speltips Färjestad–Rögle 27/10 19:00

Rögle fortsätter att hänga på i toppen av SHL och är bara en poäng efter serieledarna Frölunda. På tisdag ställs skåningarna mot Färjestad borta som kämpar för att ta sig upp på över halvan av tabellen.
Färjestad–Rögle
oktober 27,2020
19:00

Färjestad kommer till den här matchen med sju poäng på de tre senaste matcherna, detsamma gäller Rögle.

Lagens form

Färjestad

Färjestad hade en i det närmaste katastrofal inledning på säsongen med bara två poäng på de första fem matcherna. Därefter har FBK repat sig och tagit sig upp till den åttondeplats i tabellen. Men, ett lag som Färjestad har förstås högre ambitioner och vill nog gärna ta sig upp ännu högre i tabellen. Senast blev det dock förlust mot Leksand med 3-2 på övertid.

Rögle

Rögle har visat att förra årets succésäsong inte var någon tillfällighet. I höst har skåningarna befäst sin position som ett av Sveriges bästa hockeylag. Igår tog man ytterligare en tung seger när man besegrade Skellefteå borta med 5-4. Samma siffror blev det hemma mot Frölunda i torsdags. Sedan så har ju också Rögle en av SHL:s bästa backar i Eric Gelinas, som snittar över en poäng per match.

[YT shortcode=”YT”]

Rögle tar tredje raka?

Ja, det finns mycket som talar för det med tanke på den form som RBK befinner sig i just nu. Dessutom hägrar serieledning då man bara ligger en poäng bakom serieettan Frölunda, som även har en match mer spelad än Rögle. Men, Färjestad är alltid bra på hemmaplan och kan bli en svår nöt att knäcka.

Dock är RBK i målform med fem mål i bägge de senaste matcherna. Det i kombination med att Färjestad är ett starkt hemmalag talar för en målrik match. Därför blir tipset bortaseger samtidigt som det blir över 5,5 mål.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 3.70 i odds för Röglevinst och över 5,5 mål.

Satsa