Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs–Luleå odds (13/02/20) - Brynäs tar emot serieledarna hemma

Brynäs har haft en tuff säsong såhär långt och kämpar i dagsläget för att om möjligt nå en slutspelsplats. På torsdag möter man dock tuffast möjliga motstånd i form av serieledarna Luleå som är på god väg att vinna grundserien.
Brynäs vs Luleå SHL
Brynäs–Luleå
Februari 13,2020
19:00

Bara tre poäng på de senaste fem matcherna är knappast den formkurva Brynäs vill ha då laget behöver alla poäng man kan få om man ska nå den sista slutspelsplatsen. För närvarande är den dock bara tre poäng bort, så ett par trepoängare och Brynäs kan mycket väl vara ikapp och förbi Växjö som just nu innehar tiondeplatsen i tabellen.

Luleå har hela säsongen varit SHL:s starkaste lag och leder serien med nio poäng före tvåan Färjestad. Dessutom är formen hos norrbottningarna god med sex segrar på de sju senaste matcherna varav fem trepoängare. Fortsätter Luleå i den här stilen några veckor till kommer man inte ha några problem med att vinna grundserien.

Det här lär minst sagt bli tufft för Brynäs. Framför allt med tanke på att Luleå vann lagens senaste möte för ett par veckor sedan med 3-1, även det i Gävle. Dessutom har Brynäs haft det tufft de senaste veckorna och det känns helt enkelt som att Luleå är ett nummer för stort för hemmalaget. Därför blir tipset helt enkelt att Luleå vinner det här. Bäst odds finns hos Betfair som bjuder 2.1 för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Brynäs–Luleå

Liga/turnering: SHL

Tips: 2

Odds: 2.1 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Torsdag 13 februari 19:00

Satsa