Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs vs Leksand - Sista chansen för Brynäs att nå slutspel

Med fem omgångar lever fortfarande slutspelsdrömmen för Brynäs. Men, om drömmen ska bli verklighet lär det nog krävas seger i nästan varenda en av de återstående matcherna. Inte minst i hemmamatchen mot Leksand på lördag.
Brynäs–Leksand
Juli 07,2020
15:15

Fyra poäng är avståndet för Brynäs upp till Växjö, som är långtifrån ointagligt. Samtidigt är Gävlelaget också i ganska bra form. I lördags vann man man nämligen en tuff bortamatch mot HV71 som slutade 6-5 till Brynäs efter övertid. Dessutom har Brynäs ganska lätta matcher i de avslutande omgångarna, vilket gör att chansen att nå slutspel fortfarande finns.

Leksand har knappast haft någon särskilt lätt säsong bakom sig. De senaste veckorna har dock laget spelat upp sig och faktiskt vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Men, det är ju alldeles för sent då avståndet upp till säker mark är alldeles för långt. Leksand får helt enkelt ladda för SHL-kvalet istället.

Brynäs är såklart favoriter i den här matchen, framför allt eftersom Leksand egentligen inte har något att spela för, även om det har viss betydelse vilken placering man hamnar på inför SHL-kvalet. Hemmalaget har däremot allt att spela för i den här matchen, då man febrilt jagar slutspel. Dessutom är det ett hemmalag som är i bra form. Tipset blir därför att Brynäs vinner det här. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 1.69 för hemmaseger.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Brynäs – Leksand

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 1.69 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 7 mars 15:15

Satsa