Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs vs Linköping - Två formstarka lag möts i Gävle

Uppehållet för Sweden Hockey Games verkar ha gjort vissa SHL-lag gott. Inte minst Brynäs och Linköping som bägge vunnit två raka matcher efter att SHL drog igång igen. Dessutom är båda lagen i högsta grad med i kampen om den sista slutspelsplatsen.
Brynäs–Linköping
Februari 18,2020
19:00

Det går inte att säga annat än att Brynäs verkar ha fått en nytändning efter SHM-uppehållet. Först seger mot HV71 med 4-3 efter straffar och sedan jätteskrällen när man vann med hela 5-1 hemma mot serieledarna Luleå. Sedan så har ju Brynäs förstås också en stor tillgång i poängkungen Anton Rödin, som kanske är hela SHL:s bäste spelare i dagsläget.

3-1 borta mot Frölunda och 2-1 hemma mot Leksand innebär att Linköping ytterligare ökat avståndet ner till Oskarshamn, som nu är uppe i tio poäng. Men, framför allt är LHC nu också med i kampen om den sista slutspelsplatsen. I dagsläget är det bara fem poäng upp till Brynäs, som ligger tia och som dessutom har en match mer spelad.

Brynäs verkar som sagt ha hittat formen och spelar Gävlelaget som man gjort senaste veckan kommer det utan tvekan att bli slutspel. Även LHC har som sagt gjort det bra, men med segern mot Luleå visade Brynäs verkligen klass. Därför känns det också som att man inte kommer att ha några större problem med att ta tre poäng i den här matchen. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 2.13 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Brynäs–Linköping

Liga/turnering: SHL

Tips: 1

Odds: 2.13 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Tisdag 18 februari 19:00

Satsa