Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs vs Örebro - Örebro jagar bättre seedning

För Brynäs är i princip säsongen redan över då det redan står klart att laget kommer att sluta på antingen elfte eller tolfte plats i tabellen. Örebro har däremot en del att spela för. Framför allt kan laget med en seger ha chans att få en bättre seedning i åttondelsfinalen.
Brynäs–Örebro
Mars 12,2020
19:00

MATCHODDS

Brynäs är nog ganska glada att den här säsongen med över med tanke på att det har varit ett ganska mediokert år för Gävlelaget. Att inte ens gå till slutspel är förstås en stor besvikelse, men positivt är i alla fall att laget undviker SHL-kvalet.

Örebro såg länge ut att ta en av direktplatserna till kvartsfinal. Men, efter bara två segrar under februari månad tappade laget flera placeringar och är nu nere på åttondeplats i tabellen. På sista tid har dock Örebro ryckt upp sig något och vunnit två av de tre senaste matcherna. I lördags tog man dessutom poäng borta mot serieledarna Luleå. Nu gäller det att ta sig förbi Frölunda så man får möta Växjö istället för Malmö i åttondelsfinalen.

Eftersom Brynäs som sagt inte har något annat än äran att spela för i den här matchen är Örebro klara favoriter. Ett lag som jagar en bättre seedning inför åttondelsfinalerna och även fördel av hemmaplan i fler matcher. Tipset blir därför att Örebro vinner det här. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 2.00 för bortaseger.

MATCHODDS

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Brynäs – Örebro

League / Tournament: SHL

 

Tips: 2

Odds: 2.00 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Torsdag 12 mars 19:00

Satsa