Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs vs Skellefteå - Skellefteå jagar ännu en seger

Skellefteå är kanske SHL:s allra formstarkaste lag i dagsläget med sju raka segrar i bagaget. På torsdag åker man till Gävle för att möta Brynäs, som i princip måste vinna för att fortfarande ha en rimlig chans på en slutspelsplats.
Brynäs–Skellefteå
Februari 27,2020
19:00

Brynäs har vunnit tre av de fem senaste matcherna och har för närvarande tre poäng upp till Växjö som innehar den sista slutspelsplatsen. Med tanke på att det nu bara är ett fåtal omgångar kvar kommer varenda poäng bli viktig om det ska bli något slutspel för Brynäs den här säsongen.

Skellefteå går starkt just nu och står som sagt på sju raka segrar. Detta gör att man sakta men säkert avancerat i tabellen och nu är uppe på en fjärdeplats, bara två poäng bakom tvåan Färjestad och en poäng bakom trean Rögle. Fortsätter Skellefteå i den här stilen ska laget inte ha några som helst problem med att ta en av de sex direktplatserna till kvartsfinal.

Svårtippad match det här med tanke på att Brynäs alltid är starka hemma, vilket man inte minst visade när man slog Frölunda med 4-2 i helgen. Dock känns Skellefteå näst intill oslagbara i dagsläget. Dessutom har SAIK de senaste två veckorna vunnit borta mot både serietvåan Färjestad och Örebro. Därför blir tipset att Skellefteå vinner även den här bortamatchen. Bäst odds finns hos 10Bet som ger 3.05 för bortaseger.

 

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Brynäs – Skellefteå

League / Tournament: SHL

Tips: 2

Odds: 3.05 Spelsajt: 10Bet Spelstopp: Torsdag 27 februari 19:00

Satsa