Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Brynäs vs Växjö - Ödesmatch i kampen om den sista slutspelsplatsen

Med bara ett fåtal omgångar kvar av SHL blir varje match allt mer viktig. Framför allt för lagen kring strecken. Två av dessa är Brynäs och Växjö som kämpar om den sista slutspelsplatsen. För närvarande befinner sig Växjö strax över slutspelsstrecket, tre poäng före Brynäs som ligger strax inder samma streck. På tisdag möts lagen i Gävle.
Brynäs–Växjö
Mars 03,2020
19:00

För ett par veckor sedan såg det ut som att Brynäs var på väg att ta sig upp och förbi Växjö, men därefter har det gått tyngre. På de fem senaste matcherna har det nämligen bara blivit en enda seger för Gävlelaget.

Även Växjö har haft det tungt på sista tiden med bara tre poäng på de fyra senaste matcherna. Dock ligger man som sagt än så länge kvar på den sista slutspelsplatsen. Seger mot Brynäs och Lakers skulle ta ett stort steg mot åttondelsfinal.

Här kan man verkligen snacka om ödesmatch. Kanske framför allt för Brynäs. För förlorar BIF den här matchen kan det mycket väl vara så att försprånget till Växjö blir alltför stort för att ta in på de fyra omgångar som återstår efter tisdagens match. Och på något sätt som det också som att det kommer att bli så, för det här är helt enkelt inte Brynäs säsong. Därför blir tipset att Växjö vinner den här ödesmatchen. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.80 för bortaseger.

 

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Brynäs – Växjö

League / Tournament: SHL

Tips: 2

Odds: 2.80 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Tisdag 3 mars 19:00

Satsa