Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Carlson Hockey Games 13/5: Tre Kronor möter Tjeckien

Den målrika matchen igår mot Ryssland resulterade i förlust. Nu får Tre Kronor möjligheten att revanschera sig mot turneringsvärden Tjeckien som vann med uddamålet igår mot Finland. Det blir troligen en målsnål men spännande match! Photocredit> GettyImage
Channel One Cup: Czech Republic 4 - 1 Sweden
Tjeckien vs Sverige
May 13,2021
20:00

Matchen spelas i Prag, Tjeckien och sänds på SVT med start 19:50

Carlson Hockey Games

Det är dags för match nummer två i Carlson Hockey Games (Czech Hockey Games) för Tre Kronor. Detta är den fjärde och sista turneringen i Euro Hockey Tour. För att läsa mer om turneringarna och upplägget – klicka här.

Det är inte långt kvar till hockey VM och förbundskapten Johan Garpenlöv ska snart ta ut den officiella truppen.

Bra på hockey

  • Bet365 Recension Sveriges största oddsbonus: 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Mr green Recension 1 Freebet på 1:a insättningen BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Fastbet Recension Snabba utbetalningar & höga odds BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tre Kronor inledde mot Ryssland igår

Igår spelade Sverige mot Ryssland i en match som blev väldigt målrik.

Det var Tre Kronor som tog ledningen i matchen genom Oscar Lindberg. Men bara några minuter senate klev Igor Ozhiganov fram och satte dit en kvitteringspuck efter en fin prestation. När andra perioden drog igång satte Anton Burdasov dit ett läckert ledningsmål för ryssarna som därifrån håll ett hårt grepp om matchen.

Tre Kronor spelade bra stora delar av matchen med det räckte tyvärr inte och slutresultatet stod fast 6-4 till Ryssland.

Tjeckien mötte Finland igår

När turneringsvärden Tjeckien öppnade mot de finska lejonen igår, fick vi se en målsnål match som bara bjöd på ett mål per period. Det var Finland som tog ledningen i den första perioden. Men efter ett kvitteringsmål av Libor Sulak i den andra perioden, samt ett ledningsmål av Matej Stransky med bara 10 minuter kvar av den tredje perioden, fick de finska lejonen se sig slagna med 2-1.

Tre Kronor är ett starkare lag än Tjeckien

Så vad kan vi förvänta oss från kvällens match mot Tjeckien? Matcher mot Tjeckien brukar nästan alltid vara målsnåla. De brukar hålla sig i ett tight försvar som sedan går på kontringar.

Om vi ser till trupperna, så är Tre Kronor det bättre laget på papperet.

Slutsats

Speltips #1 – Sverige vinner matchen.

Tre Kronor är det starkare laget på papperet och vill revanscherna sig från gårdagens förlust.

Speltips #2 – Under 5 mål i matchen.

När man möter Tjeckien blir stöter man få en tight defensiv som går på kontringar. Därför blir det ofta målsnålt mot Tjeckien.

Speltips #3 – Jonathan Berggren gör poäng

Berggren var en av Tre Kronors bästa spelare mot Ryssland. Han är i form och gör poäng igen. 

Under 5 mål i matchen 1.98 Unibet
Berggren gör poäng i matchen 1.75 NordicBet

Tips: Sverige vinner

Tre Kronor är det bättre laget. Trots förlusten igår mot ett starkt Ryssland spelade de bra. Nu har de chans att revanschers sig mot Tjeckien. Hos Unibet ger Svensk seger oddset 2.56

Satsa