Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Celta Vigo–Real Madrid odds (17/08/19 17:00) Enkel premiär för Real Madrid

Premiärhelgen i La Liga fortsätter med matchen mellan Celta Vigo och Real Madrid. För Real är det en ganska tacksam premiär, framför allt med tanke på att man brukar ha lätt mot Celta Vigo, som inte vunnit mot Real på mer än två och ett halvt år.
Celta Vigo–Real Madrid
Celta Vigo vs Real Madrid
August 17,2019
17:00

Celta Vigo slutade förra säsongen på 17:e plats i La Liga, med andra ord precis ovanför strecket. Den här säsongen siktar man förstås högre och det finns potential. Så sent som 2016 slutade laget faktiskt på en sjätteplats och får man till det kan man vara med och kämpa om en europaplats även i år.

Real Madrid hade inte heller någon särskilt bra säsong 2018/19. Bara trea i ligan och ut i Champions League redan i åttondel. Inför säsongen har man värvat Eden Hazard, som man förstås hoppas ska leda Real till både ligaguld och seger i CL.

Senaste gången Celta Vigo vann mot Real Madrid var i Copa del Rey i januari 2017 och det finns inte mycket som talar för att den sviten kommer att brytas. För Real Madrid ska nio dagar av tio vara ett betydligt bättre lag än Celta Vigo. Framför allt lär Eden Hazard vilja visa att han är värd den dryga miljard som Real betalat för honom. Därför blir tipset en ganska säker tvåa. Bäst odds hittar vi hos Bethard, som bjuder 1.64 gånger pengarna för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Celta Vigo–Real Madrid

Liga/turnering: La Liga

Tips: 2 Odds: 1.64 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Lördag 17 augusti 17:00

Satsa