Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League 2020/21: Vinnarspel - Vilka tar hem mästerskapet?

Gruppspelen är över och vi har tittat närmare på vilka som har bäst chans att vinna säsongens Champions League. Se uppdaterade Champions League odds och speltips på vem vinner Champions League.
Champions League 2020/21: Mästerskapet vinnarspel
oktober 20,2020
21:00

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bästa målgörare 2020/2021

Erling Braut Håland 5.00 William Hill

Flest assist 2020/2021

Kevin De Bruyne 3.50 William Hill

Lagens form

Bayern München

Bayern krossade bokstavligt talat allt motstånd förra säsongen. Det enda laget som bjöd på en tuff kamp var egentligen bara PSG. Eftersom startuppställningen i stort sett är oförändrad från förra säsongen är det ganska svårt att inte betrakta Bayern München som en av de starkaste att vinna årets säsong.

Naturligtvis har en av stjärnspelarna, Robert Lewandowski, bidragit kraftigt till Bayern München framgång de senaste åren. Robert Lewandowski vann förra säsongens skytteliga med hela 15 baljor. Lagkamraten Davies påpekade att Lewandowski gör mål för skojs skull i en intervju med bundesliga.com. Förutsatt att han är frisk och alert under turneringen kommer Bayern München att ha en mycket god chans att komma hem med trofén.

Manchester City

Ända sedan Pep Guardiola tog över Manchester City för flera år sedan har de verkligen långt. Naturligtvis hjälper det att laget är fullt av stjärnspelare också! Med spelare som Sergio Aguero, Raheem Sterling och många andra som förstärker startuppställningen är Manchester City ett hot att räkna med. Detta har bevisats gång på gång både på den lokala och den europeiska scenen.

Efter två tuffa säsonger för Manchester City är de tillbaka för att visa vad de går för. Det oregelbundna spelschemat har slagit hårt mot laget och trots att Guardiola har påpekat att han tror att saker och ting kommer att återgå till att bli normalt, räcker inte det för att säkra en titelvinst. Man City har hamnat i en fördelaktig grupp som kommer hjälpa de att ta sig vidare utan större problem.

Spelbolag med bra odds

  • Mr Green Recension Odds på över 100 ligor världen över Besök Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Bet365 Recension Sveriges högsta bonus - 1250 kr Besök Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Liverpool

Liverpool lyckades vinna säsongen 2018/19 och de har fortfarande ett starkt lag med goda chanser under säsongen 2020/21. Med Jürgen Klopp som manager, vilket har visat sig vara otroligt välbehövligt för Liverpool, består laget av riktigt vassa spelare. Mo Salah, Jordan Henderson och Firmino finns fortfarande ofta i startelvan och de kan ta Liverpool hela vägen.

Jürgen Klopp har haft mycket att stå i med skador i laget som haft en negativ inverkan på lagets prestation. Skador bland storspelare som  Thiago Alacantras, Virgil van Dijk och Oxlade-Chamberlain har lett stor frustration hos Klopp. Att förstemålvakten Alisson Beckers axelskada gjorde att han missade flera matcher var heller inte till någon fördel.

Tabell enligt William Hill vinnarodds
Bayern München 4.00
Manchester City 4.00
Liverpool 9.00
PSG 12.00
Juventus 12.00
Real Madrid 15.00
Chelsea 18.00
Barcelona 18.00
Atletico Madrid 20.00
Borussia Dortmund 21.00

Vem vinner Champions League 2020/21?

Denna säsong står de nuvarande mästarna Bayern tveklöst som storfavorit att vinna Champions League 2020/21 – även om de inte har en större fördel i oddsen

Champions League 2020 - 2021 Vinnare

Bayern Munchen 3.75 Bet365

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Bayern skriver historia med två raka mästerskap

Bayern står inför ett historiskt ögonblick att försvara sitt nuvarande mästerskap. Senast Bayern vann fler mästerskap i rad var under 70-talet, då de lyckades försvara titeln i fyra säsonger. Laget, oddsen och statistiken talar för att Bayern kommer att stå som segrare för andra säsongen i rad. Därför blir detta speltips att Bayern vinner Champions League 2020/21.
Bäst odds hittar du på BET365 som erbjuder 3.75 på att Bayern vinner Champions League 2020/21.

Satsa