Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League 2020/21: Vinnarspel - Vilka tar hem mästerskapet?

Gruppspelen är över och vi har tittat närmare på vilka som har bäst chans att vinna säsongens Champions League. Se uppdaterade Champions League odds och speltips på vem vinner Champions League.
Vid 2.25 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 22.5kr
Champions League 2020/21: Mästerskapet vinnarspel
oktober 20,2020
21:00

Bild: Getty Images

Champions League 2020/2021 Vinnare

Manchester City 2.25 William Hill

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Champions League Semifinal

Semifinalen är på ingång och vi har fyra starka lag som är kvar i mästerskapet. Vi har Real Madrid som möter Chelsea i del 1 och 2. Favoriterna Manchester City möter PSG.

Real Madrid överraskade när de slog ut Liverpool i kvartsfinalen, men inte lika mycket som att PSG slog ut favoriterna Bayern Munchen. Semifinalen mellan de kvarstående lagen drar igång i slutet av April.

  • 27 april: Real Madrid – Chelsea
  • 28 april: PSG – Manchester City
  • 4 maj: Manchester City – PSG
  • 5 maj: Chelsea – Real Madrid

Lagens form

Manchester City

Ända sedan Pep Guardiola tog över Manchester City för flera år sedan har de verkligen långt. Naturligtvis hjälper det att laget är fullt av stjärnspelare också! Med spelare som Sergio Aguero, Raheem Sterling och många andra som förstärker startuppställningen är Manchester City ett hot att räkna med. Detta har bevisats gång på gång både på den lokala och den europeiska scenen.

Manchester slog ut Borussia Dortmund som hade Erling Håland som skytteligaledare. Inför mötet mot PSG har de strategiskt blivit bättre som ett lag och Guardiola har lyckats leda laget som en kämpe. Det blir Guardiolas första gång med Man City i semifinal!

Champions League 2020/2021 Vinnare

Manchester City 2.25 William Hill

PSG

Paris SG har bjudit på en riktig show genom hela säsongen. Det kan vara det lag som rört om mest i grytan när det gäller Champions Leauge odds. Att de skulle slå ut Bayern var det nog många som inte räknade med. Men med stjärnspelare som Kylian Mbappe och Neymar har de lyckats få in balja efter balja. PSG har de senaste åren kammat hem ligatitlar och nationella mästerskap. Men nu har de äntligen chansen att ta sig till en Champions League final och ta hem mästerskapet.

Champions League 2020/2021 Vinnare

PSG 4.00 William Hill

Real Madrid

Real Madrid lyckades slå ut Liverpool i kvartsfinalen och gör sig nu redo för att möta Chelsea. Enligt de själva vågar de inte peka ut någon favorit i det kommande mötet. Real Madrids prestation i år har varit aningen sämre än tidigare säsonger, men än finns chans för vinst. Med spelare som Benzema, Casemiro, Modric och Asensio i startelva, har de ett riktigt vasst lag som kan ta sig till finalen.

Champions League 2020/2021 Vinnare

Real Madrid 4.75 William Hill

Chelsea

Efter ett extremt fokuserat Chelsea mötte FC Porto i kvartsfinalen, fick vi till slut se britterna ta sig vidare till semifinalen. Nu ska de alltså möta Real Madrid för första gången i en tävlingsmatch på 23 år. Thomas Tuchel har lyckats hålla ett hårt grepp på matcherna, men det blir hans största utmaningen att få möta Real Madrid.

Champions League 2020/2021 Vinnare

Chelsea 5.00 William Hill

Spelbolag med bra odds

  • Mr Green Recension Odds på över 100 ligor världen över Besök Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Bet365 Recension Sveriges högsta bonus - 1250 kr Besök Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Tabell enligt William Hill vinnarodds
Manchester City 2.25
PSG 4.00
Real Madrid 4.75
Chelsea 5.00

Vem vinner Champions League 2020/21?

Manchester City hade en tuff start på säsongen men sopat banan med enastående prestation. Just nu ryggar vi Manchester City att vinna Champions League 2020/21 – även om de inte har en större fördel i oddsen

Champions League 2020/2021 Vinnare

Manchester City 2.25 William Hill

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Manchester City vinner

Bayern stod inför ett historiskt ögonblick att försvara sitt nuvarande mästerskap, men slogs ut i kvartsfinalen. Manchester City står nu näst på tur för att ta hem bucklan. Laget, oddsen och statistiken talar för att de kommer att stå som segrare i Champions League finalen. Därför blir detta speltips att Manchester City vinner Champions League 2020/21.
Bäst odds hittar du på William Hill som erbjuder 2.25 på att Manchester City vinner Champions League 2020/21.

Satsa