Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League finalen - Vilka tar hem mästerskapet?

Det nalkas final och två tunga engelska lagen har tagit sig hela vägen för att göra upp om vem som är nästa Champions League mästare. Den 29 maj kl 20:00 möts Manchester City och Chelsea för att göra upp om vem som blir nästa mästare. Läs vår analys för speltips och Champions League odds.
Vid 2.05 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 20.5kr
champions-ball-341
Manchester City - Chelsea
May 29,2021
20:00

Bild: Getty Images

 • Man City Vinnare : UNIBET Odds 2.05 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
 • Chelsea Vinnare : UNIBET Odds 3.90 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Lagens form

Manchester City

Ända sedan Pep Guardiola tog över Manchester City för flera år sedan har de verkligen långt. Naturligtvis hjälper det att laget är fullt av stjärnspelare också! Med spelare som Sergio Aguero, Raheem Sterling och många andra som förstärker startuppställningen är Manchester City ett hot att räkna med. Detta har bevisats gång på gång både på den lokala och den europeiska scenen.

Manchester slog ut Borussia Dortmund som hade Erling Håland som skytteligaledare. Därefter tog de två starka vinster över PSG och kvalificerade till finalen för att möte Chelsea. Det blir Guardiolas första gång med Man City i semifinal!

Chelsea

Efter ett extremt fokuserat Chelsea mötte FC Porto i kvartsfinalen, fick vi till slut se britterna ta sig vidare till semifinalen. I semifinalen besegrade de Real Madrid efter ett möte på första gången i en tävlingsmatch på 23 år. Thomas Tuchel har lyckats hålla ett hårt grepp på matcherna, och det blev en av hans största utmaningar att få möta Real Madrid. Chelsea lyckades på håret.

Spelbolag med bra odds

 • Betsafe Recension Odds på mer än sport BETTA Regler & Villkor Gäller
  +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
 • Bet365 Recension Sveriges högsta bonus - 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
  För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Vem vinner Champions League 2020/21?

Manchester City hade en tuff start på säsongen men sopat banan med enastående prestation. Just nu ryggar vi Manchester City att vinna Champions League 2020/21 – även om de inte har en större fördel i oddsen.

Chelsea lyckades besegra Manchester City i Premier Leauge-matchen 8 maj 2021 med ett mål. Men under CL-finalen ryggar vi hellre Man City odds. Varför tror vi att Manchester City kommer att vinna Champions League finalen?

 • Man City har vunnit 20 av deras 22 senaste matcher
 • Chelsea har tappat poäng i 4 av deras 8 senaste ligamatcher
 • Chelsea har gjort mindre än 2.5 mål i 12 av deras 15 senaste ligamatcher

Champions League 2020/2021 Vinnare

Manchester City 2.25 William Hill

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Tips: Manchester City vinner

Bayern stod inför ett historiskt ögonblick att försvara sitt nuvarande mästerskap, men slogs ut i kvartsfinalen. Manchester City står nu näst på tur för att ta hem bucklan. Laget, oddsen och statistiken talar för att de kommer att stå som segrare i Champions League finalen. Därför blir detta speltips att Manchester City vinner Champions League 2020/21 och besegrar Chelsea.
Bäst odds hittar du på William Hill som erbjuder 2.05 på att Manchester City vinner Champions League 2020/21.

Satsa