Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: B Mönchengladbach–Manchester C 24/2 21:00 - Wendt hittar rätt igen

B Mönchengladbach och Oscar Wendt har fått tuffast möjliga lottning i CL-åttondelen. Men, det finns goda chanser till skräll då det känns som att Manchester City knappast kommer att gå för fullt.
Svenskar i Champions League Playoffs
B Mönchengladbach–Manchester C
Februari 24,2021
21:00

Sänds på TV6 och Viaplay. Avspark 21:00.

Varför tipset?

  • Oscar Wendt har gjort ett mål på tre Champions League-matcher den här säsongen.
  • När Mönchengladbach och City möttes i Champions League senast slutade det oavgjort.
  • Manchester City kan mycket väl ställa upp med ett reservbetonat lag på grund av tajt spelschema.

Lär satsa hårt på Champions League

Borussia Mönchengladbach har gjort en riktig bra säsong i Champions League. I höstas tog sig laget vidare som tvåa i en tuff grupp bakom Real Madrid, men före Shaktar Donetsk och Inter. Dessutom blev det 16 mål, vilket var näst flest av alla lag. Samtidigt gjorde svenske landslagsbacken Oscar Wendt ett av målen i 4-0-segern hemma mot Shaktar Donetsk. Med tanke på att Mönchengladbach inte längre har någon chans till topplacering i Bundesliga känns det som att man lär satsa allt på Champions League.

Borussia Mönchengladbach vinner 9.00 William Hill

Ordinarie lag?

Manchester City har tack vare den form laget är i seglat upp som favoriter till att ta hem hela Champions League. Guardiola o co har inte tappat poäng sedan 15 december. Frågan är dock hur man resonerar i en sådan här match? Känns knappast som att det kommer att bli ordinarie manskap med tanke på att City möter formstarka West Ham hemma i Premier League på lördag.

Finns en liten chans för Mönchengladbach

Det känns inte som att City kommer gå för fullt i den här matchen. Skulle det gå åt skogen går det ju alltid att vända i returen. Detta öppnar såklart upp för Mönchengladbach som nog kan få med sig ett oavgjort resultat med lite tur.

Manchester City vinner 1.32 William Hill

Spelbolag med bra odds

Tips: Wendt hittar rätt igen

Över två matcher är Manchester City såklart favoriter, men i en match kan ett lag som Mönchengladbach skrälla. Och kanske kan Oscar Wendt kliva fram och göra mål igen. Därför drar vi till med att svensken gör sitt andra mål i CL den här säsongen.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 13.00 i odds för mål från Oscar Wendt.

Satsa