Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Forsberg & Kulusevski 16-17/2 - Forsberg och Kulusevski spräcker nollan

Champions League-slutspelet drar igång med Emil Forsbergs Leipzig som möter Liverpool och Dejan Kulusevskis Juventus som möter Porto. Frågan är om svenskarna kan hjälpa sina lag att avancera ytterligare?
Svenskar i Champions League Playoffs
Leipzig–Liverpool & Porto–Juventus
Februari 16,2021
21:00

Leipzig–Liverpool sänds på TV6 och Viaplay 16 februari 21:00. Porto–Juventus sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay 17 februari 21:00. 

Varför tipset?

  • Emil Forsberg har gjort ett mål i Champions League den här säsongen
  • Dejan Kulusevski har gjort två mål i cupsammanhang den senaste månaden
  • Juventus har vunnit fem av sex matcher i Champions League den här säsongen

Leipzig–Liverpool

Leipzig tog sig vidare till slutspel i Champions League från en riktigt tuff grupp med storlagen Paris Saint-Germain och Manchester United. Bland annat vann man mot PSG hemma där Emil Forsberg satte det avgörande målet på straff. Den svenske landslagsmittfältaren brukar trivas i Champions League-sammanhang och lär nog komma taggad även till den här matchen.

Liverpool är knappast i kanonform. I lördags åkte man på ytterligare en förlust i Premier League, 1-3 borta mot Leicester. Liverpool ser inte alls särskilt starka ut i dagsläget och lär få det tufft mot ett hungrigt Leipzig som ligger tvåa i Bundesliga och som har vunnit fem av de sex senaste matcherna.

Leipzig vinner 3.15 William Hill

Porto–Juventus

Porto ligger långt efter Sporting Lissabon i portugisiska ligan och har dessutom inte vunnit på tre matcher. Laget tog sig dock enkelt vidare från höstens CL-gruppspel, men Juventus lär nog bli ett nummer för stort.

Juventus såg urstarka ut i höstens gruppspel och är i bra form även om man förlorade helgens Serie A-match borta mot Napoli. Dessutom har Dejan Kulusevki tagit ytterligare kliv framåt på senaste tiden och kan vara på väg att slå sig in i startelvan med permanent. Två mål i Coppa Italia senaste månaden vittnar också om att han är i målform.

Juventus vinner 1.98 William Hill

Spelbolag med bra odds

Tips: Forsberg och Kulusevski spräcker nollan

Emil Forsberg och Dejan Kulusevski tillhör Sveriges hetaste spelare i dagsläget och lär vara sugna på att näta i CL-åttondelen. Därför drar vi till med att bägge två nätar först i respektive match.
Bäst odds för den kombinationen finns hos Mr Green som ger 84.00 i odds för både Forsberg och Kulusevski som första målgörare.

Satsa