Champions league I handboll för drott 13-10-13

Med fotbollen på paus på grund av pågående VM-kval, vrids blickarna mot handbollssporten och herrarnas Champions League där svenska Drott tar emot spanska La Rioja.
Drott – La Rioja
oktober 13,2013
16:00

Matchen är den tredje i gruppspelet för Drott. Den första matchen slutade med förlust mot Slovenska Velenje med siffrorna 33-35. Därefter förlorade man mot tyska Flensburg med de något större siffrorna 27-37.

Inför inledningen av Champions League-spelet uttalade sig tränare Sievertsson om att det kommer att bli lite av en prövning att klara av slitaget av matchningen i CL. Med facit i hand får vi väl säga att Sievertsson fick rätt. Drott har inte vunnit en enda match sedan den 21:e september! Den dystra poängskörden uppgår endast till en inspelad poäng och den kom mot Kristianstad på bortaplan.

Att man nu ska lyckas vinna eller över huvud taget ta poäng när spanska La Rioja kommer på besök känns inte särskilt troligt, även om båda lagen ligger i botten av sin CL-grupp. La Rioja kommer till matchen med två segrar och en oavgjord och således med relativt gott självförtroende.

Mitt bästa spel på matchen är raka tvåan på La Rioja till 1,55 hos Unibet. Även spelet att La Rioja vinner med -1,5 mål känns intressant och får en mindre insats.

Spelstopp på matchen är kl.16.00. Du som vill se matchen live kan göra så via TV10 och på Viaplay.

Speltipset

 • Sport: Handboll
  Härkomst: Champions League
  Match/Event: Drott – La Rioja
  Spel: Bortalaget vinner
  Odds: 1,55
  Insats: 5/10 units
  Spelsajt: Unibet.com
  Spelstopp: 16.00

Resultat: Förlust! 34-34, Drott – La Rioja

Satsa