Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

⚽ Champions League: Istanbul B–Leipzig 2/12 18:55 - Angelino fixar segern

Emil Forsberg och Leipzig har trots att man hamnat i en tuff grupp i Champions League gjort det bra. Med två omgångar kvar har man en bra chans på slutspel, framför allt om man vinner mot Istanbul B.
Emil Forsberg
Istanbul B–Leipzig
December 02,2020
18:55

Sänds på Viasat Sport Fotboll och Viaplay. Avspark 18:55.

Varför tipset?

  • Leipzig vann senaste matchen hemma mot Istanbul B med 2-0
  • Angelino gjorde bägge målen hemma mot Istanbul B
  • Angelino har gjort mål i två av de fyra senaste matcherna
  • Istanbul B har släppt in två mål eller fler i tre av fyra matcher i CL-gruppspelet

Gyllene läge för Leipzig

Trots att man lottades i en grupp med både Manchester United och Paris Saint-Germain har Leipzig klarat sig bra och ligger med två omgångar kvar trea i gruppen, på samma poäng som tvåan PSG. Seger mot Istanbul B, samtidigt som PSG tappar poäng mot Manchester United, och det ser riktigt bra ut för Leipzig och Emil Forsberg.

Även Istanbul B har faktiskt fortfarande chansen att ta sig till slutspel. Men, det blir tufft då det lär krävas seger både mot Leipzig och i sista omgången mot PSG borta.

https://twitter.com/RBLeipzig_EN/status/1332701130695045122

Leipzig är på gång

Det går inte säga annat än att Leipzig är ett lag i medvind. Tvåa i Bundesliga bakom Bayern München och bra chans till avancemang i Champions League. För Istanbul B är det dock betydligt tyngre. På de tre senaste matcherna har det bara blivit en poäng och dessutom hela tio insläppta mål.

Tips: Angelino fixar segern

Angelino verkar ha hittat målformen och dessutom vet vi att han trivs mot Istanbul B. Därför blir tipset att Leipzig vinner den här matchen samtidigt som Angelino gör mål.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.50 i odds för Leipzig-seger och mål från Angelino.

Satsa