Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Juventus–Ferencvaros 24/11 21:00 - Kulusevski sätter spiken i kistan

Juventus och Dejan Kulusevski har gjort en stabil insats i Champions League såhär långt. Härnäst möter man ungerska Ferencvaros, ett lag som "den gamla damen" inte ska ha några större problem att vinna mot.
Juventus–Ferencvaros
November 24,2020
21:00

Sänds på Viasat Sport Fotboll och Viaplay. Avspark 21:00.

Juventus verkar ha hittat tillbaka i formen efter seger i Serie A i helgen. Även Ferencvaros är i bra form.

Lagens form

Juventus

Juventus tog en stabil seger hemma mot Cagliari i Serie A i helgen när man vann med 2-0. I Champions League ligger man tvåa i gruppen, tre poäng bakom FC Barcelona och fem poäng före Dynamo Kiev och Ferencvaros. Tre poäng mot Ferencvaros, samtidigt som Barcelona tar poäng av Dynamo Kiev och Juve är klara för slutspel. Samtidigt har Dejan Kulusevski nu på allvar tagit sig in i Andrea Pirlos startelva, så räkna med att vi får svensken från start i den här matchen.

Ferencvaros

Ungerska Ferencvaros har som väntat haft det tufft i Champions League. Enda poängen hittills kom hemma mot Dynamo Kiev. Dock kommer laget till den här matchen med två raka segrar i ungerska ligan. Men, att Ferencvaros ska kunna hota Juventus känns avlägset. När lagen möttes för några veckor sedan vann Juve med 4-1.

https://twitter.com/juventusfcen/status/1330284859902705664

Läge för målfest

Allt annat än tre poäng till Juventus i den här matchen är förstås en stor skräll. Snarare känns det som att det kan bli målfest i Turin. Och då kanske vi också kan få se Dejan Kulusevski göra sitt första mål i Champions League?

Tips: Kulusevski sätter spiken i kistan

För Dejan Kulusevskis del känns det bara som en tidsfråga innan det första målet i Champions League kommer. Eftersom det mycket väl kan bli en hel del mål för Juventus mot Ferencvaros blir tipset att Kulusevski gör sista målet i matchen, då han ofta gör mål när klockan närmar sig 90 minuter.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.60 för Dejan Kulusevski som sista målgörare.

Satsa