Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Kulusevski & Forsberg 9-10/3 - Dubbla svenska mål

Dags för returer i Champions League-åttondelarna. Dejan Kulusevski och Juventus måste vända ett 1-2-underläge hemma mot Porto. Leipzig och Emil Forsberg ska försöka vända 0-2 mot ett formsvagt Liverpool borta.
Svenskar i Champions League Playoffs
Juventus–Porto & Liverpool–Leipzig
Januari 01,1970
21:00

Photocredits: Getty Images

Juventus–Porto sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay 9 mars 21:00. Liverpool–Leipzig sänds i samma kanaler 10 mars 21:00. 

Juventus–Porto

Juventus förlorade något överraskande det första mötet med Porto i åttondelsfinalen i Champions League. Men, Juve fick med sig ett mål och ett 1-2-underläge är långtifrån omöjligt att vända. 1-0 räcker för att ta sig vidare. Dock är Porto en knepig motståndare som dessutom är i bra form. Framför allt har laget inte förlorat sedan 30 oktober.

Samtidigt börjar Dejan Kulusevski att ta allt större plats i Juventus med fyra raka matcher från start i Serie A. Räkna med en spelsugen svensk på tisdag kväll, som nog mer än gärna tar sig in i målprotokollet.

Odds (William Hill)

Juventus: 1.46
Oavgjort: 4.60
Porto: 7.50

Liverpool–Leipzig

Leipzig fick som väntat tufft mot Liverpool och förlorade första mötet med 2-0. Men, Leipzig är inte helt borträknade, för Liverpool är knappast i någon särskilt bra form. I helgen kom ännu en tung hemmaförlust, denna gång mot bottenlaget Fulham, vilket var tredje förlusten på fyra matcher i Premier League.

Leipzig fortsätter däremot att övertyga. Laget har fyra raka segrar och har dessutom hållit nollan i tre raka Bundesliga-matcher. Och så är Emil Forsberg tillbaka efter skada och det med besked. I lördagens match mot Freiburg gjorde svensken ett av målen.

Odds (William Hill)

Liverpool: 2.43
Oavgjort: 3.60
Leipzig: 2.85

Spelbolag med bra odds

Tips: Dubbla svenska mål

Med tanke på att Dejan Kulusevski nu är ordinarie i Juventus startelva känns det bara som en tidsfråga innan han gör mål. Emil Forsberg har hittat målformen igen med sitt mål i helgen. Därför blir tipset att båda svenskarna gör mål i CL-returerna.
Bäst odds för den kombinationen finns hos Mr Green som ger 11.06 i odds för att både Kulusevski och Forsberg gör mål.

Satsa