Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League-kval: Odds HJK–Malmö FF

Malmö FF har ett mycket bra läge att ta sig vidare i CL-kvalet efter seger mot HJK i första mötet. Oavgjort räcker för att de svenska mästarna ska ta sig till till den tredje omgången.
Vid 3.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 35kr
champions-league final
HJK–Malmö FF
Juli 27,2021
18:00

Vi på odds.se går dagligen igenom alla de bästa oddsen så du som användare kan få mer för dina pengar.

Måste vinna

Finska HJK har ett tufft läge inför returen mot Malmö FF i tredje kvalomgången till Champions League. Laget behöver vinna med ett mål för att nå förlängning och med minst två för att gå vidare under ordinarie tid. Detta innebär att laget måste gå framåt i den här matchen. Samtidigt har HJK inte tagit sig vidare till tredje omgången i CL-kvalet sedan hösten 2015.

Oavgjort räcker

Malmö FF har skaffat sig ett bra utgångsläge inför returen i Helsingfors. 2-1 från första mötet hemma innebär att det räcker med oavgjort för att gå vidare till tredje kvalomgången. Med tanke på att MFF vunnit fem och spelat oavgjort en i de sex senaste matcherna känns det som att HJK kommer att få kämpa för att besegra de svenska mästarna.

Kommer spela på resultatet

Eftersom Malmö har 2-1 från första mötet känns det verkligen som att de kommer att spela på resultatet. Troligtvis kommer det att bli en matchbild som passar MFF ganska bra, då man är bra på snabba omställningar. Dock ska HJK inte underskattas, vilket gör att ett oavgjort resultat känns som det mest logiska. Dessutom är det bra spelvärde på oavgjort hos spelbolagen.

 

Tips: Malmö fixar oavgjort

Malmö FF lär knappast satsa framåt i den här matchen utan bara spela på resultatet. Tipset blir därför att den här matchen slutar oavgjort.
Bra odds finns hos Nordicbet som ger 3.50 i odds för oavgjort.

Satsa