Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League-kval: Odds Malmö FF–HJK

Malmö ställs mot knepigt motstånd i andra kvalomgången till Champions League. Även om man är favoriter är det frågan om MFF klarar av att besegra ett formstarkt HJK?
Vid 1.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 15kr
champions-league final
Malmö FF–HJK
Juli 21,2021
19:00

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Vann knappt mot Riga

Malmö FF imponerade inte särskilt mycket i den första kvalomgången till Champions League. 1-0 hemma och 1-1 borta mot lettiska Riga FC är knappast något att stoltsera med. Men, de svenska mästarna är i alla fall vidare och i slutändan är det ju det som betyder något. Ska MFF ta sig vidare ytterligare ett steg krävs det dock att spelkvalitén höjs för finska HJK är någonting helt annat än Riga.

Vann med 7-1 totalt

HJK imponerade i första kvalomgången, även om motståndet i form av Buducnost Podogorica kanske inte var det bästa. Men, 3-1 hemma och hela 4-0 borta går inte att vifta bort. Dessutom är HJK i grym form. Laget har inlett finska ligan på ett strålande sätt och bara tappat två poäng på elva matcher. En spelare som MFF-försvaret får se upp med är Roope Riski som gjorde totalt tre mål i första kvalomgången.

Knapp seger för Malmö

Malmö behöver nästan en seger i det första mötet för att slippa åka till Helsingfors och behöva vinna. Många säger kanske att det här kommer att bli en enkel seger, men jag tror HJK kan bli en svår nöt att knäcka. I slutändan bör ändå Malmö FF kunna reda ut det här och vinna första mötet, även om det nog inte blir med särskilt mycket.

Tips: Malmö skaffar sig ett bra läge

Malmö FF brukar tända till lite extra i europaspel och det känns som att man kommer göra det även här. Därför blir tipset kort och gott att laget vinner mot HJK.
Bra odds finns hos Betsson som ger 1.50 i odds för MFF-vinst.

Satsa