Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League-kval: Odds Malmö FF–Rangers

Malmö FF har fått en tuff lottning i den tredje kvalomgången till Champions League i form av Rangers. Frågan är om de svenska mästarna kan få de skotska mästarna på fall?
Vid 3.60 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 36kr
Malmö FF–Rangers
Augusti 03,2021
19:00

Vi på odds.se går dagligen igenom alla de bästa oddsen så du som användare kan få mer för dina pengar.

Två uddamålssegrar

Malmö FF har såhär långt i kvalet till Champions League besegrat lettiska Riga FC med totalt 2-1 och finska HJK med totalt 4-3. Nu ställs de svenska mästarna på sitt svåraste prov hittills när man möter skotska Rangers. Det känns som att MFF behöver få med sig åtminstone oavgjort från första mötet hemma om man över huvud taget ska ha någon chans att ta sig vidare till play off-omgången.

Gör sin första match

Rangers gör sin första match i det här CL-kvalet och sin andra match för säsongen. De skotska mästarna har ett lag med en rad starka spelare, som till exempel svenske landslagsbacken Filip Helander och före detta engelske landslagsspelaren Jermaine Defoe. Rangers blir en svår nöt att knäcka för Malmö.

https://twitter.com/Malmo_FF/status/1420110527448199177

Kan klara oavgjort

Rangers är förstås ett tufft motstånd för Malmö FF, men långtifrån omöjliga. MFF har de senaste åren visat att man kan besegra betydligt bättre lag. Dock känns det som att de skotska mästarna är lite för bra för att det ska bli hemmaseger i Malmö. Däremot ska Malmö kunna få med sig ett oavgjort resultat till returen. Samtidigt är det bra odds på oavgjort hos spelbolagen.

Tips: Malmö klarar oavgjort

Malmö FF är svårslagna på hemmaplan, det vet vi och det oavsett vilket lag man möter. Därför känns det som att "di blåe" ska kunna fixa oavgjort, vilket också blir tipset.
Bra odds finns hos Nordicbet som ger 3.60 i odds för oavgjort.

Satsa