Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League-kval: Odds Riga FC–Malmö FF

Malmö FF behöver oavgjort i returen mot Riga för att ta sig vidare till andra omgången i CL-kval. Dock blev det bara 1-0 i första mötet hemma. Ska MFF lyckas göra fler mål i den här matchen?
Vid 1.36 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 13.6kr
riga-malmo-ff-champions-league
Riga FC–Malmö FF
Juli 13,2021
18:00

Matchen sänds på Aftonbladet TV. Avspark 18:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Vann med 1-0 hemma

Malmö FF har ett alldeles utmärkt läge att ta sig vidare till den andra omgången i Champions League. De svenska mästarna vann med 1-0 hemma mot Riga FC i det första mötet i den första kvalomgången efter mål av Antonio Mirko-Colak. Detta innebär att oavgjort räcker för att MFF ska ta sig vidare. Samtidigt är ”mål på bortaplan”-regeln borttagen, vilket i sin tur innebär att om Riga vinner med ett mål oavsett resultat blir det förlängning.

22-1 i skott

Dock känns det som att det ska mycket till för att Riga ska ha någon chans mot Malmö FF. 1-0 i första mötet var lite i underkant då MFF vann skotten med hela 22-1. I returen måste Riga också gå framåt, vilket lär öppna en hel del ytor för Malmö FF, som är bra på snabba omställningar.

Klar MFF-seger

Får Malmö ett tidigt mål känns det lite som att luften kommer ur Riga och därför känns det som att MFF kommer att satsa på att göra ett tidigt mål för att tvinga Riga att spela offensivt. Bara seger för Malmö ger inte särskilt mycket spelvärde, men att MFF leder i halvlek och vinner efter full tid ger hyfsat bra odds.

Tips: MFF vinner i både halvlek och efter full tid

Malmö FF ska normalt sett vara ett par nivåer bättre än Riga FC, vilket vi också såg i första mötet i CL-kvalet. Tipset blir därför att Malmö vinner både första halvlek och hela matchen.
Bra odds finns hos Betsson som ger 2.00 i odds för Halvtid/Fulltid 2/2.

Satsa