Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Manchester U–Istanbul Basaksehir - Rashford visar vägen

Manchester United åkte lite oväntat på stryk borta mot Istanbul Basaksehir för tre veckor sedan. Nu möts lagen på Old Trafford och räkna med att United är ute efter revansch.
Liverpool Manchester United
Manchester United–Istanbul Basaksehir
November 24,2020
21:00

Sänds på Viasat Sport Fotboll och Viaplay. Avspark 21:00.

Manchester Uniteds formkurva är något stigande medan Basaksehir kommer till den här matchen med en förlust i bagaget.

Lagens form

Manchester United

Manchester United inledde CL-gruppspelet på ett alldeles strålande sätt med först 2-1-seger borta mot Paris Saint-Germain och därefter hela 5-0 hemma mot Leipzig efter tre mål av Marcus Rashford. Därför var det något överraskande när man sedan förlorade med 2-1 borta mot Basaksehir. Men, United har i alla fall vunnit de två senaste matcherna i Premier League.

Istanbul Basaksehir

Basaksehir åkte på en tung förlust i helgen när man förlorade derbyt mot Besiktas med 3-2. I Champions League ligger laget dock oväntat bra till efter skrällen hemma mot Manchester United. Dessförinnan förlorade man dock med 2-0 både mot Leipzig och PSG. Men, fortfarande har man bara tre poäng upp till United som leder gruppen.

https://twitter.com/ManUtd/status/1330593642696777728

Utklassning?

Läge för utklassning? Javisst är det så. För även om Basaksehir vann när lagen möttes för några veckor sedan, så lär det inte hända igen. Framför allt inte när matchen spelas på Old Trafford. Dessutom har United också en Marcus Rashford i högform, som ligger delad etta i CL-skytteligan med fyra mål.

 

Tips: Rashford visar vägen

Med tanke på att det blev 5-0 mot Leipzig är det inte omöjligt att det blir något liknande för United i den här matchen, framför allt om Marcus Rashford är på spelhumör, vilket han oftast är numera. Tipset blir därför att Rashford både gör mål och slår målgivande passning.
Bäst odds finns hos Mr Green som i en spelarspecial ger 8.00 för att Marcus Rashford gör både mål och assist.

Satsa