Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Manchester United–PSG 2/12 21:00 - Man U vinner knappt

Manchester United har gjort en stark insats i Champions League såhär långt och kan nu säkra slutspel med en poäng hemma mot PSG. För PSG krävs minst en poäng, annars ser det mörkt ut.
Liverpool Manchester United
Manchester United–PSG
December 02,2020
21:00

Sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay. Avspark 21:00.

Varför tipset?

  • Manchester United har 9-1 i målskillnad på hemmaplan i CL-gruppspelet
  • PSG har bara gjort ett mål i tre av fyra matcher i CL-gruppspelet
  • När lagen möttes i Paris för en dryg månad sedan vann Manchester United med 2-1
  • Bägge lagen har släppt in fyra mål i CL-gruppspelet såhär långt

Manchester United ser starka ut

Bortsett från 2-1-förlusten borta mot Istabul Basaksehir har Manchester United imponerat i det här CL-gruppspelet. Framför allt i bortasegern mot PSG och i 5-0-segern hemma mot Leipzig. Dessutom har man flera spelare som klivit fram. Inte minst Marcus Rashford och Bruno Fernandes som gjort fem respektive tre mål hittills.

PSG har däremot inte haft någon särskilt lyckad Champions League-höst. Två vinster och två förluster gör att man nu måste ta minst en poäng om det inte ska bli väldigt svettigt i sista omgången. Återigen ser det ut som att PSG, trots ett fantastiskt spelarmaterial, kan bli utslaget ur Champions League tidigt, den här gången redan i gruppspelet.

Blir jämnt

Matcherna mellan Manchester United och PSG brukar vara jämna och det känns även som att den här kommer att bli det. I slutändan känns det ändå som att United är det starkare laget här. Framför allt när en slutspelsplats hägrar.

Tips: Man U vinner knappt

Manchester United är i bra form och har vunnit sin fyra senaste matcher. Dock lär inte PSG ge sig utan strid. Därför blir tipset att Manchester United vinner, men man gör det med bara ett mål.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 4.65 i odds för hemmaseger med ett mål.

Satsa